Haberler

Yıllarca öz babasının istismarına uğrayan küçük kızdan dehşete düşüren video

Güncelleme:

14 yaşındaki bir kız çocuğu sosyal medyadan paylaştığı videoda babası tarafından yıllardır cinsel istismara uğradığını ve şiddet gördüğünü söyledi. Babasının kardeşiyle kendisini köpek kulübesine bağlayarak zincirle dövdüğünü öne süren çocuk, "Babam, duştan çıktığında cinsel organına dokunmamı ve dudağımdan öpmek istiyordu. Ben bunları reddedince de şiddet görüyordum. Ölmek istemiyorum" diyerek yardım çağrısı yaptı.

Sosyal medyada yayılan bir videoda 14 yaşındaki kız çocuğu, babasının kendisine cinsel istismar ve şiddet uyguladığını anlattı. S.Ö. isimli çocuk, "Sesimi duyun, ölmek istemiyorum" diyerek babasının sapkınlık derecesindeki hareketlerini açıklayıp kardeşiyle kendisini köpek kulübesine bağlayıp zincirle dövdüğünü öne sürdü.

"İSTEKLERİNİ REDDEDİNCE ŞİDDET GÖRÜYORDUM"

Babası H.Ö., tarafından iddiasına göre maruz kaldığı cinsel istismarı ve şiddeti anlatan S.Ö., "Annem, babam H.Ö.'dan sürekli şiddet görüyordu. 8 yıl önce ayrıldılar. Annem ve babam ayrıldıktan sonra kardeşim ve ben babamla kalıyorduk. Babam, duştan çıktığında cinsel organına dokunmamı ve dudağımdan öpmek istiyordu. Ben bunları reddedince de şiddet görüyordum. Babam kardeşimle beni köpek kulübesine bağlayıp, zincirle dövüyordu." ifadelerini kullanarak izleyenlerin adeta kanını dondurdu.

"BABAMIN ZORUYLA ANNEANNEMİN EVİNİ YAKTIK"

Gazeteci Eşref Larsen'in sosyal medya hesabından duyurduğu videoda yetkililerden yardım isteyen çocuk, "Ölmek istemiyorum, kardeşimi kurtarın" diyerek şöyle devam etti: "Anneannemin evini babamın zorlamasından dolayı yaktık. Dayımın evine silahla saldırmamızı istedi ve bunu zorla yaptırdı. Babam, annemin akrabalarının görüntülerini almamızı istiyordu, kardeşimle bunu yapmayı reddedince şiddet görüyorduk.

"KARDEŞİM HALA BABAMIN YANINDA"

Babamın yanından kaçıp kurtuldum ama kardeşim hala babamın yanında. Kardeşimle beraber 2 defa evden kaçıp yurda sığındık. İki defa bizi babama teslim ettiler. Kardeşim şu an babamın yanında olduğu için benim dediklerimi doğrulamayabilir ama benim sesim gerekli yerlere ulaştığında babam gerekli yere kavuştuğu zaman ve kardeşim de ondan kurtulduğu an benim dediklerimi doğrulayacaktır." dedi.

"ÖLMEK İSTEMİYORUM"

"Sesim gerekli yerlere ulaştığında tüm detayları anlatacağım." diyen S.Ö., "Babamı şikayet etmeme rağmen hiçbir işlem uygulanmadı. Lütfen sesimi duyun. Böyle bir baba cezasız kalmamalı. Kardeşim hala işkence çekiyor. Ölmek istemiyorum." ifadeleriyle yetkililere seslendi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Sosyal Medya Çocuk Baba Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Bakmadan Geçme

DORTMUND- REAL MADRID MAÇI NE ZAMAN? Borussia Dortmund- Real Madrid şampiyonlar ligi maçı saat kaçta? #9917 Güney Kore - Türkiye voleybol maçı ne zaman? Güney Kore- Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda? #127952 Karneler ne zaman verilecek? Okulların kapanmasına kaç gün kaldı? #127979 2 Haziran'da toplu taşıma ücretsiz mi? Yarın toplu taşıma ücretsiz olacak mı? Gönül Dağı ne zaman, saat kaçta? Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı izle! 23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı?
CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

500

Yorumlar (30)

Baba Yabgu:

Söylediklerinin ne kadarı doğru bilemiyorum ama bana pek inandırıcı gelmedi

232
459
yanıtYanıtla
Muhammed Çelik:

Neden bi kız çıkıp babası hakkında böyle bi iftirada bulunsun. Teknoloji bu denli ilerlemişken

yanıt0
yanıt0
Emir Güler:

BOYLE 8NSANLARA YAĞLI KAZIK ŞART

521
7
yanıtYanıtla
Mehmet Baysari:

Rabbim korusun. allahım çocuklarımızı herşeyden ve herkesten korusun. ama bu inandırıcı gelmedi. 14 yaşındaki çocuk başka birisinin yönlendirmesiyle bu yalanı söylüyor olabilir... Rabbim korusun doğru olması tüylerimi diken diken ediyor. bir baba olarak bunun yalan ve iftira olmasını temenni ediyorum. bunun doğruluğu gerçekten çok şüpheli... ayrıldığı eşi bu kız çocuğunu bu şekilde yönlendiriyor olabilir büyük ihtimalle.

yanıt172
yanıt32
Orhan Eren:

türkiye de hakimler savcılar iyi maaş almak icin çalışıyorlar, adalet dagıtmak için değil!

189
22
yanıtYanıtla
Abdulkadir özdoğan:

BİR DE KONUYU TERSTEN OKUYALIM. (UMARIM BÖYLE BİR SAPIKLIK SAPKINLIK YAŞANMAMISTIR.) NEDEN EMNİYETLE PAYLAŞILMIYOR DA SOSYAL MEDYADA PAYLASILIYOR BU DURUM.

138
15
yanıtYanıtla
Gamer Amca Tv:

reklam mı diyorsun

yanıt8
yanıt4
esra ceylan:

Aile bakanlığı diye bir kurum vardı eskiden gören duyan varmı?

118
17
yanıtYanıtla
Gamer Amca Tv:

bu duruma aile bakanlıgı değil diyanet bakıyor mumla dans edenlerin din konularında da

yanıt4
yanıt7
DEMOKRAT:

Onlar ikinciye kadar bekliyorlar. Bir kereden birşey olmaz diyorlar.

yanıt9
yanıt5
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title