Haberler

Çete, 6 Aylık Hamile Kadına Zorla Fuhuş Yaptırmış

Güncelleme:

Antalya'da 3 ülkeden getirdikleri kadınlara fuhuş yaptıran çete çökertildi. Kadınlardan birisinin 6 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Antalya'da yurt dışından getirdikleri kadınlara fuhuş yaptıran çete, polis tarafından çökertildi. Sınır dışı edilen 4 kadından birinin 6 aylık hamile olduğu halde fuhşa zorlandığı belirtildi.
14 KADIN GÖZALTINA ALINDI

Edinilen bilgiye göre, Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, Ahlak Büro Amirliği gelen bir ihbar üzerine belirledikleri adresleri 3 ay boyunca fiziki ve teknik takibe aldı. Dün sabah Antalya'da Lara, Kundu Güzeloba ve Çorum kent merkezindeki 21 ev 8 otomobile yapılan baskında 2 Gürcistan, 6 Moldovalı, 4 Özbek, 2 Kırgızistan uyruklu 14 kadın gözaltına alındı. Fuhşa teşvik ve aracılık ettiği iddia edilen G.A., Y.K., M.Ş., M.K., A.E., Ç.Ç., M.A.B., A.Ç., M.K., C.Ö., T.A.Y.G., H.T. gözaltına alındı. Şüphelilerden M.K.'nın bir bacağı olmadan kadınları fuhşa zorlandığı iddia edildi.

HAMİLE KADINA FUHUŞ YAPTIRDILAR

İfadeleri alınan yabancı uyruklu 10 kadın sağlık kontrollerinin ardından ülkelerine gönderilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü Misafirhanesine götürüldü. 4 kadının ise daha önceden sınır dışı edildiği belirtildi. Sınır dışı edilen bu 4 kadından Moldovalı Natalia K.'nın (32) 6 aylık hamile olduğu ve fuhşa zorlandığı öğrenildi. Kadınları fuhşa zorlayan ve yer temin ettiği iddia edilen 12 şüphelinin ise emniyetteki sorguları sürüyor.

Öte yandan yaklaşık 15 gün önce Türkmenistan uyruklu 9 aylık hamile kadını fuhşa zorlayan çete çökertilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Antalya Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500

Yorumlar (13)

KÜRDO:

insan kaçakçılığı, fuhuş cinayet gibi ağır cezalandırılmadıkça çözüm olmaz

25
0
yanıtYanıtla
Asi:

Allah belanızı versin sizinde onlarla öle ilişki yaşayanlarına

19
1
yanıtYanıtla
IbraamMobil-IOS:

Allahsizlar

17
0
yanıtYanıtla
Yuvasiz Mobil-IOS:

Kardeşler bu kadınlar neyse yolunu sapıtmışlar ama bunlarla iliskiye giren Şerefsiz lere ne demeli !

11
4
yanıtYanıtla
Tc 3mobilWeb@haberler.com:

Kadınlara yaptıran erkeklere yaptırak görür o erkekler gününü ne olduğunu anlarlar

10
1
yanıtYanıtla
AlmobilWeb@haberler.com:

Bu pis isi yuruten hep batidaki pislikler ne alaka dogunun insanlari her irkta her yerde pislik var fasist saf saf konusma akilli konus

4
5
yanıtYanıtla
KadirmobilWeb@haberler.com:

Bu isi yurutenler hem dogudakiler hem de batidakiler. Ama sonucta kim yurutuyorsa, insanligini kaybetmis kisilerdir. Yapan da yaptiran da.

8
0
yanıtYanıtla
Sanane Mobil-IOS:

Ne kusuru gardaşım Ağzına saglık Mehmet ,

3
2
yanıtYanıtla
.....mobilWeb@haberler.com:

Antalyada fuhuş dışında başka iş yapılmaz mı.ölüm var ölüm...

4
0
yanıtYanıtla
ankaralı:

eğitim ahlak beraber verilmeli kanunda adaleti sağlamalı

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title