Haberler

Zonguldak?ın Mavi Bayraklı Plajı Kapuz, Bayramda Doldu Taştı

Zonguldak'ın mavi bayraklı plajı Kapuz, bayramda doldu taştıZONGULDAK'ın mavi bayraklı tek plajı Kapuz, bayram tatili boyunca yaklaşık 20 bin kişiyi ağırladı.

Zonguldak'ın mavi bayraklı plajı Kapuz, bayramda doldu taştı

ZONGULDAK'ın mavi bayraklı tek plajı Kapuz, bayram tatili boyunca yaklaşık 20 bin kişiyi ağırladı.

Tatil boyunca ortalama sıcaklığın 28 derece olduğu kentte yüksek nemin de etkisiyle sahiller doldu. Zonguldak Belediyesi tarafından işletilen kent merkezindeki Kapuz Plajı da bayram tatili boyunca yoğun ilgi gördü. Kentin tek mavi bayraklı plajındaki yoğunluk Akdeniz sahillerini aratmadı. 200 metre uzunluğundaki plaj, bayram tatili boyunca 20 bin kişiyi ağırladı. Tatilin son günü de ziyaretçilerden bazıları kumlara uzanıp güneşlenirken, kimi de denize girerek serinledi.

Kapuz Plajı Amiri Hayri Topçuoğlu, tatil boyunca plajın halkın yoğun ilgisiyle karşılaştığını söyledi. Bu sürede boğulma tehlikesi geçiren 17 kişiyi kurtardıklarını anlatan Topçuoğlu, "Havalar çok güzel geçti. Gündüz ve akşam denize girildi. Bayram boyunca yoğunluk hiç azalmadı" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title