Haberler

Zonguldak Ereğli'de Tek Katlı Ahşap Ev Yandı

Ereğli'de tek katlı ahşap ev yandıZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi Kandilli Beldesi'nde tek katlı ahşap ev, çıkan yangında kullanılmaz hale geldi.

Ereğli'de tek katlı ahşap ev yandı

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi Kandilli Beldesi'nde tek katlı ahşap ev, çıkan yangında kullanılmaz hale geldi.

Yangın, Gökçeler Mahallesi'nde 80 yaşındaki Nazmiye ve 82 yaşındaki Mustafa Turgut çiftinin yaşadığı tek katlı ahşap evde çıktı. Nedeni henüz belirlenemeyen yangını fark eden Turgut çifti, hortumla alevleri söndürmeye çalıştı. Başarılı olamayınca dışarıya çıkarak yardım istediler. Çevredekilerin haber vermesiyle gelen Ereğli, Gülüç, Kandilli Belediyeleri ile Türkiye Taşkömürü Kurumu itfaiye ekipleri yangına müdahale eti. Evi tamamen saran alevler, yaklaşık 1.5 saat süren çalışmayla diğer evlere sıçramadan söndürüldü. İtfaiyenin çalışmasını üzüntüyle izleyen yaşlı çifti komşuları teselli etmeye çalıştı.

Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, "Yangının nasıl çıktığı konusunda bir bilgiye sahip değiliz. Bizim için şu anda can kaybının olmaması tek tesellimiz. Burada bölgemizde eski evler çoğunlukta. Bu da onlardan bir tanesi. Yaşlı çiftimizi inşallah mağdur etmemek için el birliği ile çalışma yapacağız" dedi.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Turgut Gökçeler Kandilli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title