Haberler

Yüz Nakilli Recep Sert ve Nişanlısından Seda Sayan'a Tepki

Güncelleme:

Recep Sert ile nişanlısı, programına konuk oldukları Sayan'ın evliliklerine yönelik her şeyi kendisi yapıyormuş gibi görünmesinden rahatsız.

Türkiye'nin beşinci yüz nakli yapılan Recep Sert, nişanlısı Esma Akyurt ile kendisini programında konuk eden Seda Sayan'ın, 'evliliklerine yönelik herşeyi kendisi yapıyor gibi' kamuoyunda oluşan algı nedeniyle rahatsız olduklarını dile getirdi.

"BEN ONLARDAN HİÇBİR TALEPTE BULUNMADIM"

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından 2013'ün Temmuz ayında Türkiye'nin beşinci yüz nakli ameliyatı gerçekleştirilen 28 yaşındaki Recep Sert, hastanede tanıştığı 29 yaşındaki Esma Akyurt'la nişanlandı. Bir süre önce bir televizyon kanalında program yapan Seda Sayan'a konuk olan Recep Sert ile nişanlısı, sanatçıya tepkili. Programda Seda Sayan'ın nişanlısına "Gelinlik hazır mı? Var mı kafanda bir model" diye sorduktan sonra programa bir gelinlik getirttiğini, diğer konuk Cenk Eren'in de "Beyaz eşyalar benden" dediğini kaydeden Recep Sert tepkisini şöyle dile getirdi:

"Ben onlardan hiçbir talepte bulunmadım. Onlar canlı yayında vaatler verdiler, şimdi insanlar düğünümü Seda Sayan'ın yaptığını düşünüyor. Bu da beni rahatsız ediyor. Hiç bir şey vermediklerini, yemeğimizi bile kendi cebimizden yediğimizi duyurmak istiyorum. Çünkü herkes benim çok büyük şeyler aldığımı düşünüyor."



EŞYALARINI AİLE DESTEĞİYLE ALMIŞLAR

Evlerini tuttuklarını, eşyaları da aile desteği ve kendi paralarıyla aldıklarını belirten Sert, kamuoyunda herkesin tüm eşyalarını Seda Sayan'ın aldığı yönünde bir algı oluştuğunu, herkesin bunu söylediğini kaydetti.

NİKAH ŞAHİDİ PROFESÖR ÖZKAN

Recep Sert, Aralık ayında tam tarihi henüz netleşmeyen düğünde nikah şahidinin, yüz nakli ameliyatını gerçekleştiren Akdeniz Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan olacağını kaydetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akdeniz Üniversitesi Seda Sayan Recep Sert Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

yazık:

Bence bu adamı reyting malzemesi yapmışlar. yazık adama sonu büyük bir hayal kırıklığı olacak. Bu evlilik batıda olsa inanırım, ama türk kadınını bilen biri olarak söylüyorum bu kadın samimi olamaz. İşin içinde TV olmasa bu kadın bu işe girmez

66
4
yanıtYanıtla
SEMA:

GERÇEKTEDE BİR İYİLİK YAPIP ONUN ÜZERİNDEN PRİM YAPMAK SADECE ÇIKAR AMAÇLI DIR. . . . SEDA NIN DA YAPTIĞI BU. . . .

45
1
yanıtYanıtla
he:

allahallah kız sevmiştir ya hayret bşy, nedemek biömür onla geçermi ya, senin karın senin gibi bi öküzle nasıl geçircek onu düşün balık kafalı

29
4
yanıtYanıtla
kız nuran:

biri sedaya dur değiş çüş falan desin, bunun laftan anladığı yok nasıl etsek bilemedim

31
0
yanıtYanıtla
muhammed:

bu kız rol yapıyor çingene kızı kesinlikle esmer çünkü.

16
14
yanıtYanıtla
vatandaş:

Ben şuna inanırım hiç ama hiçkimse bi çıkarı olmadan kimseye iyilik etmek istemez çıkarı olmadan seven, kötülüklerden fenalıklardan koruyan seni dünyaya getiren annen ve Yüce yaradanımız Yüce Allahtır.

26
2
yanıtYanıtla
vatandaş:

seda iyice cozuttu

18
0
yanıtYanıtla
sinan:

çingene laaa buu

6
4
yanıtYanıtla
erdogan akp:

unlulerin hepsi tatilde cevap yorumlarinizi yayimliyayim

5
3
yanıtYanıtla
ADI ÖNEMLİ DEĞİL:

kafana takma hemşehrim.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title