Haberler

Yurdagül Mirkelam Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Geçirdiği rahatsızlık sonucu tedavi gördüğü hastanende hayata kaybeden Dr. Hüseyin Mirkelam ve iş adamı Mahmut Mirkelam’ın annesi, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı’nın kayınvalidesi Yurdagül Mirkelam binlerce kişinin katıldığı cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Geçirdiği rahatsızlık sonucu tedavi gördüğü hastanende hayata kaybeden Dr. Hüseyin Mirkelam ve iş adamı Mahmut Mirkelam'ın annesi, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı'nın kayınvalidesi Yurdagül Mirkelam binlerce kişinin katıldığı cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Şanlıurfa eşrafından 19. Dönem Milletvekili merhum Ferit Aydın Mirkelam'ın eşi, Göz Doktoru Hüseyin Mirkelam ve İş Adamı Mahmut Mirkelam, Ayşe Pınarbaşı ve Hatice Doğar'ın annesi, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, Nur ve Nurten Mirkelam'ın kayınvalideleri Yurdagül Mirkelam tedavi gördüğü hastanende yaşama gözlerini yumdu. Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde Ulu Cami'de ikindi namazının ardından düzenlenen cenaze törenine Türkiye'nin dört bir yanından sevenleri akın etti. Cenaze töreninde Garnizon Komutanı İhsan Başbozkurt, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Birecik Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi ve çok sayıda siyasetçi, sanayici ve iş adamı yanında çevre iller ve ilçelerin mülki ve yerel idari amirleriyle binlerce vatandaş katıldı. Cenaze töreninin ardından toprağa verilen Yurdagül Mirkelam için binlerce insan gözyaşı dökerken yaşarken inşa ettirdiği okulunda görev yapan öğretmen ve idarecilerle çok sayıda öğrenci de Yurdagül Mirkelam'ı son yolculuğuna uğurlamak için Birecik Ulu Camii'ne akın etti. Cenaze töreninin ardından Dr Hüseyin Mirkelam, İş Adamı Mahmut Mirkelam, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, Eczacı Vedat Doğar ve aile büyükleri taziyeleri Birecik'te bulunan Mirkelam Tesislerinde kabul etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şanlıurfa Mirkelam Birecik Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title