Haberler

YPG'li Kadının Cenazesini Kadınlar Taşıdı

Güncelleme:

Kobani'deki çatışmalarda yaşamını yitiren Batmanlı Tuba Karaer'in cenazesi, HDP Batman Milletvekili Ayla Akat'ın da bulunduğu kadınlar tarafından taşındı.

Kobani'de Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) ile girdikleri çatışmada hayatını kaybeden biri kız iki YPG üyesi, Batman'da toprağa verildi.

CENAZEYİ KADINLAR TAŞIDI

IŞİD'in Kobani'ye saldırmasının ardından YPG'ye katılan Batmanlı Tuba Karaer ile Mazlum Toğrap girdikleri çatışmada hayatını kaybetti. YPG'lilerin cenazesi Batman'a getirildi. Bozooğulları Mezarlığı'na götürülen kadın YPG'linin cenazesini mezarlığa kadar aralarında HDP Batman Milletvekili Ayla Akat'ın da bulunduğu kadınlar taşıdı.

AİLESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

YPG'li Tuba Karaer'in 4 ay önce YPG'ye katıldığı öğrenilirken ailesi mezar başında sinir krizi geçirdi. Mazlum Toğrap'ın cenazesi ise Batman'ın Beşiri ilçesine götürülerek defnedildi.

TEDAVİYE GETİRİLEN 5 YPG'Lİ ÖLDÜ

Kobani'de IŞİD militanları ile girdikleri çatışmalarda ağır yaralanan ve dün gece Mürşitpınar Sınır Kapısı'ndan tedavi için Şanlıurfa'daki hastanelere getirilen YPG'li Necdet Koniş, Ebubekir Katar, Yakup Bilir, Yusuf Sucu ile Eylem Gever, yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Adli Tıp Kurumu'nda otopsileri yapılan 5 YPG'linin cenazeleri, ailelerine teslim edildi. Ölenlerden Eylem Gever'in cenazesi Diyarbakır, diğerlerinin cenazelerinin ise Siirt, Hakkari ve Mardin'de toprağa verileceği öğrenildi.

Dün hayatını kaybeden 6 YPG'li ile birlikte son iki günde tedavi için getirilen ve yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybeden YPG'li sayısı 11'e yükseldi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Batman Kobani Işid Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (85)

AHMET:

ALLAH BUNLARIN SOYLARINI KURUTSUN

37
26
yanıtYanıtla
my:

amiiiiiiinnnnnnnnn

yanıt0
yanıt0
GABAR:

AMINNNNNNNN

yanıt0
yanıt0
vatandaş:

KENDAL MANDAL SEN ÖNCE Bİ İNSAN İSMİ BUL KENDİNE SOYSUZ biz ne utancaz pkk ve yandaşları utansın elin işidi türkler gibi merhametli değil demi pabuç pahalı ısıtırırlar adımı böle lülülülü yaparsınız sonra

yanıt0
yanıt0
arda:

benim verdiğim vergiyle alınan ambulansla teröris cenazesi taşıyorlar allah belanızı versin sizin hakkım haram olsun

33
23
yanıtYanıtla
karslı:

Mekanı cennet olsun

19
33
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

DAHA NİCELERİNİN GELMESİ TEMENNİSİYLE ETME BULMA DÜNYASI BETER OLUN İŞİT GELSİN HAKKINIZDAN

32
11
yanıtYanıtla
OĞUZ:

SON iki günde 11 ypgli ha. Ne diyelim Allah artırsın :)

24
18
yanıtYanıtla
vatandaş:

amin

yanıt0
yanıt0
guest:

aminnn ins

yanıt0
yanıt0
Tüm 85 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title