Haberler

Yozgat Polis Teşkilatı, 170'nci Kuruluş Yıldönümünü Pedal Çevirerek Kutladı

Polis teşkilatı, 170'nci kuruluş yıldönümünü pedal çevirerek kutladı Harun GÖKÇEOĞLU/YOZGAT, (DHA)- YOZGAT Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı'nın 170'inci Kuruluş yıl önümü etkinlikleri kapsamında uzun mesafeli bisiklet turu düzenledi.

Polis teşkilatı, 170'nci kuruluş yıldönümünü pedal çevirerek kutladı

Harun GÖKÇEOĞLU/YOZGAT, (DHA)- YOZGAT Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı'nın 170'inci Kuruluş yıl önümü etkinlikleri kapsamında uzun mesafeli bisiklet turu düzenledi.

Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayan ve 35 kilometre uzaklıktaki Yerköy İlçesi'ne kadar süren bisiklet turuna İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, emniyet personeli ve çok sayıda kişi katıldı. E-88 Karayolu güzergahında düzenlenen bisiklet turuna katılanlar, 35 kilometrelik etabı yaklaşık 2 saatte tamamladı. Bu tür etkinliklerle insanların spor yapmaya özendirildiğini belirten Yozgat İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, şöyle dedi:

"Yozgat'ta Polis Haftası'na sportif bir etkinlikle başladık. Biz spor aktivitesi ile mesleğimizi özdeşleştirdik. Güvenlik görevlileri özgürlük ile güvenlik arasındaki hassas çizgiyi korumakla görevli. Bisiklet sporu da buna benziyor. Hem hareket halinde olmak, hem de dengenizi korumak zorundasınız. Durduğunuzda veya dengenizi kaybettiğinizde nasıl ki düşerseniz, güvenlik güçleri de özgürlük ve güvenlik arasındaki o hassas çizgiyi korumak zorunda. Biz de hem mesleğimizi, hem bu sporu bir araya getirerek meslektaşlarımızı ve halkımızı spor yapmaya teşvik etmek ve kuruluş yıldönümünün açılışını bu etkinlikle başlatmayı düşündük. Katılım güzel oldu."

Yozgat Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe katılan 20 amatör sporcu, belirlenen 35 kilometrelik etabı 2 saatlik süre içerisinde tamamladı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akpınar Yerköy Yozgat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title