Haberler

Yorumcu Graeme Souness: Leicesterlı Oyuncular Ranieri'nin Gitmesine Sevinmiş

Güncelleme:

Bir dönem Galatasaray'da efsaneleşen ünlü yorumcu 'Ulubatlı' Graeme Souness, "Bazı Leicester Cityli futbolcular, Ranieri'nin gitmesine sevinmiş bile olabilir." dedi.

Premier League'de Claudio Ranieri ile yollarını ayıran Leicester City için, bir dönem ülkemizde de çalışan ve İngiltere'de şu an spor yorumculuğu yapan Graeme Souness'dan ilginç bir yorum geldi.

İLK NEDEN OYUNCULAR

Graeme Souness, Ranieri'nin ayrılmasından sonra Leicester City'deki değişimi değerlendirirken, takımı geçen sezon şampiyon yapan İtalyan hocanın ayrılmasındaki ilk nedenin oyuncular olduğunu ifade etti.

"BAZILARI SEVİNMİŞ OLABİLİR"

Katıldığı televizyon programında konuşan Graeme Souness, Leicester City forması giyen oyuncuları suçlarken ''Bir menajer şampiyon olduktan sonra büyük bir değişiklik yapar mı? Eğer bir şeyler ters gitmiyorsa yapmaz. Bence Leicester City'de bazı oyuncular şampiyonluktan sonra birden, 'Biz büyük oyuncularız, biz şampiyonuz' diye düşünmeye başladı. Pahalı arabalar aldılar, belki evlerini değiştirdiler. Sonra ne oldu? Soyunma odasında yaşananlar dışarıya çıkmaya başladı. Ben böyle düşünüyorum, Ranieri'nin ayrılması soyunma odasında bazı oyuncular tarafından sevinçle bile karşılanmış olabilir'' ifadelerini kullandı.

Leicester City, Ranieri'nin ayrılıp Craig Shakespeare'in göreve gelmesinin ardından çıktığı 3 resmi maçı da kazanırken, geçtiğimiz gün Sevilla'yı da yenip UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselmeyi başardı.

GRAEME SOUNESS KİMDİR?

Galatasaray'da teknik direktör olarak görev yaptı. Teknik direktörlük zamanında Galatasaray'da Turkiye kupası şampiyonluğu yaşayan teknik adam, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nın ortasına bayrak dikmesiyle tanındı. Bu hareketinden dolayı Galatasaray taraftarları kendisine, İstanbul'un Fethi sırasında burçlara bayrağı ilk diken Türk askeri olan Ulubatlı Hasan'a ithafen 'Ulubatlı Souness' lakabını verdi. Liverpool, Rangers kulüplerinde oynadı. Newcastle United, Galatasaray'da teknik direktörlük yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Graeme Souness Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title