Haberler

Yol Verme Kavgasında Kan Aktı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Güncelleme:

Düzce'de ailesini ziyarete giden polis memuru yol verme kavgasında tartıştığı kişi tarafından öldürüldü.

Düzce’de, trafikte yol verme yüzünden çıkan tartışmada, memleketi Düzce’ye ailesiyle tatile gelen polis memuru Cevdet Ataseven tabancayla ayağından yaraladığı sürücü Aytekin Poyraz tarafından tabancayla göğsünden vurularak öldürüldü.

YOL VERME KAVGASI CAN ALDI

Olay bugün saat 11.00 sıralarında, D-655 Karayolu Beyciler kavşağı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Sakarya Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Cevdet Ataseven 81 DZ 870 plakalı otomobiliyle ilerlerken 81 DT 111 plakalı otomobiliyle ilerleyen Aytekin Poyraz'dan yol vermesini istedi. Her iki sürücü araçlarını yol kenarında park ederken, kavga etmeye başladılar.

BALTA VE SİLAHLAR ÇEKİLDİ

Cevdet Ataseven üzerine balta ile yürüyen Aytekin Poyraz'ın ayağına bir el ateş etti. Ayağından yaralanan Aytekin Poyraz üzerindeki tabancasını çıkartarak ateş etmeye başladı. Cevdet Ataseven göğsünden yaralanırken, eşi ve çocuğu büyük korku yaşadı. Olay yerine gelen 112 Acil ekipleri göğsünden yaralanan Cevdet Ataseven'e müdahalede bulunarak Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırdı. Cevdet Ataseven yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aytekin Poyraz ise olayın ardından otomobiliyle özel bir hastaneye giderek tedavi oldu. Polisler de özel hastaneye giderek, Aytekin Poyraz'ın ifadesini aldı.

POLİS HAYATINI KAYBETTİ

Düzce Emniyet Müdürü Ayhan Buran olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Ayhan Buran yaptığı açıklamada, "Trafikteki bir sürtüşmeden kaynaklı bir olay. Burada durmuşlar. Karşı taraf baltayla gelince arkadaşımız silah kullanmış. Ondan sonrasını da şu an araştırıyoruz. İstenmeyen bir olay. Arkadaşımız rahmetli oldu. Teşkilatımızın başı sağolsun. Çok yönlü bir şekilde olayı soruşturuyoruz" dedi.

Sakarya'da görev yapan polis memuru Cevdet Ataseven'in izne ayrılması nedeniyle ailesiyle birlikte memleketi Düzce'ye geldiği, eşinin de polis olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ayhan Buran Sakarya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (60)

eminemin@hotmail.com:

Bu polisleri kim neye göre seçiyor. Arkadaş bunlar bizim vergilerle bize atar yapmaktan başka işleri yok. Bütçeye zerre katkısı olmayıp bu kadar artislik yapan başka kurum yoktur.

7
45
yanıtYanıtla
limondgdgdfgd@hotmail.com:

bütçeye katkısı mı??.sen ne içtin.kıçın sıkısırsa polis yok mu dersin.

yanıt0
yanıt0
asaysberg-1@hotmail.com:

ne bu ya testere filmi gibi...kardeşim ben adamın baltayla saldırdığını düşünmüyorum. polis artistlik yapmış çıkarmış silahı adamı ayağından vurmuş adamda o acıyla ona sıkmış yani teksas misali

12
32
yanıtYanıtla
TERAZİyener_yenilmez@hotmail.com:

Bu olayların sorumlusu asayiş olaylarına cözüm üretemeyen iktidardır.POLİS İN ÜST ARAMA BİLUMUM Arama yetkisini elinden alıp SULH hakimligine baglayan 3-5 Avukatın agzına bakan iktidar sokaklardaki bu cinayetten sorumludur.eskiden polis cevirmeleri olurdu,şimdi varmı?yok nedeni bu yasa,hakim kararı olmadan arama yapamıyor.yani POLİS ten CAMBAZLIK isteniyor.önçe yogun şupe olacak,sonra durudurup arama yapacak üstünde bişey cıkmazsa polis tazminat ödeyecek,bu ysayı cıkarsa cıkarsa bizim MECLİS cıkarır. şahıs kaçmazsa,zorluk cıkarmazsa,hakimden arama emri alınacak.yazdıklarım ne kadar sacma degilmi?bu ülkede POLİS lik yapılırmı?

30
9
yanıtYanıtla
ALİakziypak@hotmail.com:

la bi vergiyi sen veriyosun sanki. polisde vergi veriyor bu ülkede askerde. evinde namusunla,huzurunla gönül rahatlığıyla uyuyabiliyosan bu askerin polisin sayesinde.

yanıt0
yanıt0
polis kendini teksasda sanıyoralptekin_isa@ho:

ülkemiz öyle bir hale geldiki kim biraz yetki alsa kendini kral zanneder oldu devlet dairelerine gittiğinizde adamlar tavırlarına dikkat ederseniz sanki küçük dünyaları onlar yaratmış tavırlarındalar ama desenki cebine parayı bu halk veriyor benım verdiğim vergiyle aç karnını doyuruyorsun havan kime desen oturup kalır

13
19
yanıtYanıtla
kaann çyarin201@hotmail.com:

la tırro sen haberi okudun mu?Adam baltayla ve silahla dolaşıyor.o balta yada silah senin de k. patlaya bilrdi.Tenyo ne kdar ayda vergi veriyorsun?Bir polis ayda en az 500 tl vergi veriyor.Boş beleş konuşma...

yanıt0
yanıt0
sende kendini adam zannediyorsunamperler@myne:

lan geri zekalı senin ödediğin verginin hepsini toplayıp memura dağıtmıyorlar bu 1. si memurlarda birsürü vergi ödüyor bu 2. si son olarakta 3 kuruş vergi veripte devleti ben ayakta tutuyorum triplerine gireceğine devlete daha fazla nasıl katkı sağlarım diye düşün Allahın dangalağı kendinizi hemen nimetten sanmayın. oturduğunuz yerden konuşmak kolay devlette işler sizin düşündüğünüz gibi yürümüyor aslanım.

yanıt0
yanıt0
ASİMİSİN ADİMİSİN NESİN SENwelwt23@hotmail.co:

ne kadar manyak varsa geliş buraya..Burada olumsuz yorum yapanlar polis düşmanı uymayın ne vergisi veriyorsa salak sanki dünyaları bahşetmiş gibi..Kimse bedavaya maaş almıyor yazık sizlere.

yanıt0
yanıt0
Anti dalaveresel.baba@hotmail.com:

belimde silah arkadamda devlet var diye fazla havalara girmemek gerek gördüğümüz gibi çıkan kurşunu o an hiç kimse durduramamıştır.

7
25
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title