Haberler

YGM'nin Halfeti Turları Sürüyor

Güncelleme:

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi, Bayan Halk Oyunları Ekibi Halfeti ve Birecik'i gezdi.

YGM Halk Oyunları ekibi 26 Nisan'da yapılacak Şanlıurfa Halkoyunları İl birinciliği yarışmaları için Halfeti ve Birecik'de açık alanda çalışmalarını devam ettirdi. Hafta sonu hem piknik hem de çalışmaların yapmak üzere Halfeti ve Birecik ilçelerine gezi düzenleyen Yenişehir Gençlik Merkezi üyelerine değişik bir ortamda çalışma imkanı sundu.
Bayan halkoyunları Ekibi, son derece memnun şekilde hazırlık çalışmalarını Fırat nehri kenarında devam ettirdi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli, "YGM ailesi olarak Bayan Halkoyunları Ekibimizi Halfeti'ye ve Birecik ilçesine götürdük. Amacımız onların güzel zaman geçirmesini sağlamak ve yaklaşmakta olan yarışmalara motive etmekti. Gayet güzel geçen gezi ayrıca değişik ortamda çalışmalarına moral oldu" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise, "Yenişehir Gençlik Merkezimiz çalışmalarına ara vermeden yoğun bir şekilde devam etmektedir. Baharın gelmesi ile birlikte yoğun çalışan ve yarışmaya hazırlanan Bayan Halk Oyunları ekibi bu güzel ortamda keyifli bir çalışma yaptı. Gençlerimizi önemsiyoruz onların başarı elde etmeleri için gayret gösteriyoruz. Bu konuda YGM güzel işler yapıyor, tebrik ediyorum" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Yenişehir Şanlıurfa Birecik Halfeti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title