Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Zonguldak Milletvekili Toptan: "Filyos Projesi kapsamında yapılacak olan liman ihalesinin 19 Mart'ta gerçekleştirilecek"

AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Filyos Projesi kapsamında yapılacak olan liman ihalesinin 19 Mart'ta gerçekleştirileceğini bildirdi.

Çaycuma'da seçim gezilerinde bulunan Toptan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Filyos'ta inşa edilecek limanın Türkiye'nin en büyük limanlarından biri olacağını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün Zonguldak mitinginde Filyos Projesi'yle ilgili eleştirilerine değinen Toptan, şunları kaydetti:

"Filyos Projesi kapsamında yapılacak olan liman ihalesinin 19 Mart'ta gerçekleştirilecek. Sayın Kılıçdaroğlu ve herkesi bekleriz.  Ben ve arkadaşlarım orada olacağız. Burası Batı Karadeniz Bölgesi'ne hitap edecek. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'nın miting meydanında söylediği gibi Batı Karadeniz'in çılgın projesi hayata geçiyor. Yahu sağır sultan duydu da buralarda bir şeyler yapıldığını CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun nasıl haberi yok, Doğrusunu isterseniz şaşkınlık yaşıyorum." - Zonguldak

Kaynak: AA / Yerel

Kemal Kılıçdaroğlu Zonguldak Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title