Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Uşak Belediye Başkan adayı Bülent Yazgan, "Allah nasip eder seçilirsem, eşim ve çocuklarım dahil, bütün mal varlığımı açıklayacağım" dedi.

Bülent Yazgan, gazetecilere açıklamasında, yöneticilik anlayışında, ötekileştirme, ayrımcılık, partizanlık, torpil, adam kayırma olmadığını belirterek, rant için değil, halk için belediyecilik yapacağını söyledi.

Kimsenin, halkın hakkı olan hizmetleri ipoteği altına alamayacağını ifade eden Yazgan, şunları kaydetti:

"Allah nasip eder seçilirsem, eşim ve çocuklarım dahil, bütün mal varlığımı açıklayacağım. Sadece kendim değil, çalışma ekibim de buna dahildir. Belediye hesapları halka açık olacaktır. Her zaman hesap veren olacağız. Hesabı bize halk soracak. Harcanan ve verilen her hizmetin detayı, halkımızla paylaşılacaktır. Belediyeyi kazandığımızda kimsenin rızkıyla, işiyle uğraşmayacağız. Hayatım boyunca hep kul hakkıyla, haram ve helal korkusuyla yaşadım. Allah bana ve çocuklarıma haram olan tek bir kuruşu nasip etmesin." - Uşak

Kaynak: AA / Yerel

Bülent Yazgan Uşak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title