Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Uşak Belediye Başkan adayı Bülent Yazgan, yerel seçim çalışmaları kapsamında Elmalıdere Mahallesi'ndeki pazar yerini gezip, lokma dağıttı.

CHP Uşak Belediye Başkan adayı Bülent Yazgan, yerel seçim çalışmaları kapsamında Elmalıdere Mahallesi'ndeki pazar yerini gezip, lokma dağıttı.

Yazgan, İl Başkanı Bülent Horasan ve bir grup partiliyle pazar esnafı ve vatandaşlarla görüşüp şikayet ve önerilerini dinledi, daha sonra partisinin organize ettiği lokma dağıtma etkinliğine katıldı.

Yazgan, burada yaptığı konuşmada, halk ile iç içe olmak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, bu sayede vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinlediklerini söyledi.

Elmalıdere Mahallesi'nin en büyük sıkıntılarını başında temizlik sorunu olduğunu ifade eden Yazgan, şöyle konuştu:

"Bölgede büyük bir bakımsızlık ve temizlik sorunu var. Halk bu konuda mutsuz. Bunun yanında mahalledeki pazar yerinde sıkıntı var. Bir de şehir merkezinden buraya kadar bir tuvalet de bulunmuyor. Belediye başkanlığına geldiğimiz takdirde buranın ne temizlik, ne tuvalet ne de pazar yeri gibi bir sorunu kalmayacağını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Bunun harici bölgede ve ilimizde altyapı sorunu var. Bu sorunu acilen çözüp hem şehrimize hem de halkımıza yakışır bir altyapı yapmayı istiyoruz. Memleketimizi artık kaliteli altyapısı ve temizliği ve doğal güzellikleriyle gündeme gelen bir şehir olmasını istiyoruz."

Yazgan, bölgedeki gençlerin işsizlik sıkıntısı çektiğini savunarak, "Bunun sebebi yeterli istihdam olmamasıdır. Bu gençlerimize ve ailelerine rahat nefes aldıracağız içleri rahat olsun" dedi.

İl Başkanı Horasan da CHP'nin halkla ve halkın sorunlarıyla her zaman iç içe olduğunu anlatarak, "Etkinlikler seçim çalışması olarak değil, halkla bir araya gelerek onların sorunlarını ve isteklerini dinleme toplantısı olarak algılanmalıdır" diye konuştu. - Uşak

Kaynak: AA / Yerel

BÜLENT HORASAN Bülent Yazgan Uşak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title