Haberler

CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Bülent Yazgan Açıklaması

Güncelleme:

CHP Uşak Belediye Başkan adayı Bülent Yazgan Karaağaç Mahallesi esnafını ve TOKİ pazar yerini ziyaret etti.

CHP Uşak Belediye Başkan adayı Bülent Yazgan Karaağaç Mahallesi esnafını ve TOKİ pazar yerini ziyaret etti.

Yazgan, CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz ve bir grup partiliyle Karaağaç Mahallesi'ndeki esnafı ziyaret ederek, şikayet ve önerilerini dinledi, projelerini anlatarak seçimde destek istedi.

TOKİ pazar yerinde de pazarcı esnafının sorunlarını dinleyerek, kente yeni ve modern bir pazaryeri kazandıracaklarını belirten Yazgan, "Uşak'ın büyük sorunlarından bir tanesi pazar yerlerinin kötü durumu. Esnaf ve alışverişe gelen vatandaşlarımız büyük sıkıntılar çekiyor. Yazın sıcakta kışın soğukta alışveriş yapmak zorunda kalıyorlar. Uşak'ın modern pazar yerlerine ihtiyacı var" dedi.

Vatandaşların partisine ilgilerinden memnun olduklarını dile getiren milletvekili Yılmaz da "Başkan Adayımız Bülent Yazgan'ın da vatandaşlarımız tarafından çok sevildiğini düşünüyorum. Biz çalışmalarımıza her zaman devam edeceğiz. Bu seçimi alacağımıza inanıyorum" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Dilek Akagün Yılmaz Bülent Yazgan Karaağaç Uşak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title