Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Yazgan: "Uşak'ı bölgesinde sonuncu olan bir kent değil, Türkiye'de adını duyurmuş ve marka kent yapmak istiyoruz"

CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Bülent Yazgan, Uşak'ı bölgesinde son sırada yer alan bir kent olmaktan çıkarıp Türkiye'de adını duyurmuş ve marka kent yapmak istediklerini söyledi.

Yazgan, CHP İl Başkanı Bülent Horasan ve bir grup partiliyle Şeref Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu.

İş yeri sahipleriyle sohbet eden ve seçimlerde destek isteyen Yazgan, CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz ile Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ni de ziyaret etti.

Yazgan, burada yaptığı konuşmada, Uşak'ın yer altı ve üstü zenginleri olan bir kent olduğunu, bünyesinde barındırdığı zenginliklerle bir çok ilden önde olduğunu söyledi. kentin buna rağmen kötü yönetim nedeniyle büyük bir köy halinde olduğunu savunan Yazgan, "Uşak'ı bölgesinde sonuncu olan bir kent değil, Türkiye'de adını duyurmuş ve marka kent yapmak istiyoruz, bunun için de halkımızın desteğine ihtiyacım var" dedi.

Seçimi kazanmaları halinde ilk olarak İsmet Paşa Caddesi'ni kentin tek merkezi olmaktan çıkarıp, caddenin tekrar araç trafiğine açılması için çalışma yapacaklarını anlatan Yazgan, ayrıca kentin hava kirliliği ve trafik sorununu için çalışma yapacaklarını söyledi. - Uşak

Kaynak: AA / Yerel

BÜLENT HORASAN Bülent Yazgan Türkiye Uşak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title