Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Bilecik İl Başkanı Kurtulmuş: "AK Parti olarak aday adaylarımızla süreci birlik ve beraberlik içerisinde geçirerek, fikirlerini ve projelerini partimize katkı sağlayarak Bilecik'i ha...

AK Parti Bilecik İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, "AK Parti olarak aday adaylarımızla süreci birlik ve beraberlik içerisinde geçirerek, fikirlerini ve projelerini partimize katkı sağlayarak Bilecik'i hak ettiği yere getirme noktasında bu süreçten güçlenerek çıkacağımıza inancım sonsuz" dedi.

Kurtulmuş, AK Parti Bilecik Belediye Başkan aday adayları tanıtım toplantısında, 2009 yılında da aday adaylığı noktasında böyle bir çalışma yaptıklarını belirterek, aday belirlenmesi sürecinde izlenecek yol hakkında bilgi verdi.

Mevcut Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın yanı sıra 5 aday adayının bulunduğunu anlatan Kurtulmuş, şöyle konuştu:

"Neticede bu bir yarıştır. Bu yarış sürecinde aday adaylarımızın partimize katkı sağlayacağı inancındayım. Önemli olan yarış sürecini barış içerisinde geçirmek. Bu süreç zarfında teşkilatlarımız hiçbir şekilde taraf olmasınlar. Olmamalarını özellikle rica ediyorum. Biz teşkilat mensupları olarak aday adaylarımızla beraber süreci birlik ve beraberlik içerisinde geçirerek, onların fikirlerini, projelerini partimize katkı olarak sağlayarak Bilecik'i hak ettiği yere getirme noktasında bu süreçten güçlenerek çıkacağımıza inancım sonsuz. Biz milletimize iktidara geldiğimiz günden beri başta Başbakanımız olmak üzere 'biz millete efendi değil,  hizmetkar olmaya geldik' söyledik. Bu kadrolarda bulunanlarında bu şekilde düşündüğüne inanıyorum. Böyle inandığımız, böyle baktığımız içinde milletimiz bize her girdiğimiz seçimde birinci parti olarak destek verip bizi her seçimde başarılı kıldı. Aynı bakış açımız bundan sonra da eğer eksiklerimiz varsa onları da düzelterek daha fazla hassasiyet içinde gidecek. Bu şekilde yaptığımız sürece de partimiz her geçen gün güçlenerek yoluna devam edecek."

Kurtulmuş, 16 Kasım'da temayül yoklaması yapılacağını ve sonuçların AK Parti Genel Merkez tarafından değerlendirileceğini sözlerine ekledi.

Belediye Başkanı ve aday adayı Yağcı da hiçbir zaman AK Parti'nin kuruluşundan itibaren bireysel noktada bir arzu ve isteklerinin bulunmadığını ifade ederek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde çıktıkları yolculukta Hakk'a ve halka hizmet etme dışında bir düşüncelerinin olmadığını kaydetti.

Daha sonra diğer belediye başkan aday adayları Orhan Şişman, İbrahim Yılmam, Münir Şahin, Atıf Bilir ve Üzeyir Yıldırım, birer konuşma yaptı. - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Ramazan Kurtulmuş Ak Parti Ak Parti Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title