Haberler

Yeni Akit Gazetesi Muhabirine Saldırı

Yeni Akit gazetesi muhabiri Mehmet Özmen, kendisine yönelik fiziki saldırıda bulunduğu iddiasıyla Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı hakkında şikayetçi oldu Gazeteci Özmen: "Darp raporum ve şikayet dilekçemle yarın adliyede suç duyurusunda bulunacağım"

Yeni Akit gazetesi muhabiri Mehmet Özmen, kendisine saldırdığı ve darbettiği iddiasıyla Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı hakkında şikayetçi oldu.

Özmen, yaptığı açıklamada, TÜYAP Kitap Fuarı'nın kapanış günü, Zaman Gazetesi'nin standında bulunan Ekrem Dumanlı'ya soru sormak için yanına yaklaştığını belirterek, "Nasılsınız Ekrem Bey, fuara ilgi nasıl?" diye sorduğunu anlattı.

Dumanlı'nın ise gülümseyerek fuara ilginin iyi olduğu yanıtını verdiğini ifade eden Mehmet Özmen, ardından "Sayın Dumanlı, geçen gün Gülen cemaatinin yerel seçimlerde Doğu ve Güneydoğu'da BDP'ye oy verdiğini söylediniz. Konuyla ilgili neler söylemek istersiniz, durum gerçekten böyle mi?" sorusunu yönelttiğini ifade etti.

Özmen, bu sırada yanındaki bazı kişilerin "Yeni Akit Gazetesi muhabiri olduğunu" söylemesi üzerine ayağa kalkan Ekrem Dumanlı'nın, kendisine "Münafıklık yapmayın" diyerek saldırdığını ve gömleğini yırttığını iddia etti. Mehmet Özmen, yakınındaki korumaların ve tanımadığı stant görevlilerinin de kendisine vurduğunu söyledi.

Ellerinde olaya ilişkin tüm görüntü kayıtlarının bulunduğunu ifade eden Özmen, "Ben de fiziki saldırı karşısında kendimi savunmaya çalıştım. Etrafımda bir sürü insan yerde tekmelediler beni. Bunları yapan insanlar bir de yurt dışında kara propaganda yaparak basın özgürlüğü olmadığını söyleyerek ülkemizi şikayet ediyorlar. Saldırı sonucu polis merkezinde şikayetçi oldum. Darp raporum ve şikayet dilekçemle yarın adliyede de suç duyurusunda bulunacağım" dedi.

Özmen, olayın ardından Basın Konseyi'nin de daha önce yaptığı bir haberden dolayı kendisinden savunma istediğini de iddia etti.

Sosyal medyada provokatörlükle suçlandığını ve linç girişimi olduğunu öne süren Mehmet Özmen, "Provokatörlük bir kişiye soru mu sormaktır? Bir insan kamunun merak ettiği konuları başka türlü nasıl elde edebilir?" dedi.

Özmen, olayın ardından birçok meslek örgütünden ise "geçmiş olsun" mesajı aldığını vurguladı. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Yeni Akit Gazetesi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title