Haberler

Yedi Güzel Adam" Brezilya'da İzlenecek

Brezilya'da yayın yapan özel bir televizyon kanalı, Kahramanmaraş'ta çekimleri yapılan ve TRT'de yayınlanan "Yedi Güzel Adam" adlı dizinin özel bölümlerini ekranlarına taşıyıp yayın ağının bulunduğu ülkelerde izlettirecek.

"Video Show" adında 10 ülkede 15 diziyi takip eden Brezilyalı ekip, Türkiye'den de Türk Edebiyatı'nda çok önemli bir yere sahip olan Erdem Bayazıt, Cahit Zarifoğlu, Nuri Pakdil, Rasim Özdenören, Alaeddin Özdenören, Akif İnan ve Ali Kutlay'ın hayatlarını konu alan "Yedi Güzel Adam" adlı diziyi programına aldı.

Ekip, Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresinde, Malatya'da 17 Nisan 1978'de evine posta yoluyla gönderilen bombalı bir paketin elinde patlaması sonucu gelini ve iki torunuyla hayatını kaybeden belediye bakanı Hamit Fendoğlu ve Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesindeki PTT binasının patlamasını konu alan kamera arkası çekimlerini görüntüledi.

Çekimlerini yarından sürdürecek Brezilyalı ekip, görüntüleri yayın ağının bulunduğu ülkelerde yayınlayacak.

-Yedi Güzel Adam'a Brezilya ilgisi-

"Video Show" programının sunucusu Zeca Camargo,  gazetecilere yaptığı açıklamada, belgesel formatları gereği farklı dizileri takip ettiklerini söyledi.

Türkiye'den Türk Edebiyatı'na yön veren karakterlerin yer aldığı "Yedi Güzel Adam" adlı diziye ilgi duyduklarını anlatan Camargo, "İki günlük çekimlerimizin ardından görüntüleri kısa bir süre sonra ekranlarımıza taşıyacağız. Farklı bir dizinin heyecan dolu anlarını görüntüledik. Umarım güzel bir iş yapmışızdır" dedi.

-"Yedi Güzel Adam" sınırları aşıyor-

"Yedi Güzel Adam" adlı dizinin yapımcılarından Ömer Can, gazetecilere yaptığı açıklamada, dizi çekimlerinin istenilen düzeyde ve güzel bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Kahramanmaraş başta olmak üzere Türkiye'de  "Yedi Güzel Adam" dizisine ilgi gösterildiğini ifade eden Can, şunları kaydetti:

"Tepkilerden çok memnunuz. Sezon sonuna kadar devam edeceğiz. Bugün burada Maraş Olayları'nda Pazarcık ilçesinde postanede patlama sahnesini çekiyoruz. Brezilya'da özel bir televizyon kanalında gösterilmek üzere belgesel çekmeye gelen bir ekip buradadır. Dünya dizi sektörüyle ilgili belgesel çalışması yapıyorlar. Bu ekip Türkiye'den de Yedi Güzel Adam dizisini tespit etmişler. Dizimizin kamera arkasını çekmek için geldiler. İnşallah Yedi Güzel Adam dizisinin sınırları aşmasını bekliyoruz ve yurt dışında da beğeni bulur diye düşünüyorum." - Kahramanmaraş

Kaynak: AA / Güncel

Kahramanmaraş Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title