Haberler

Yazarlar Derneği'nden Başkan Tuna'ya Ziyaret

Mersin Yazarlar Derneği Başkanı Rüştü Aydın ve Yönetim Kurulu üyeleri, merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’yı makamında ziyaret etti.

Mersin Yazarlar Derneği Başkanı Rüştü Aydın ve Yönetim Kurulu üyeleri, merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'yı makamında ziyaret etti.

3.dönemine başlamasından dolayı tebrik dileklerini iletmek amacıyla gerçekleştirdikleri ziyarette Başkan Hamit Tuna'yı önümüzdeki hafta düzenleyecekleri Mersinli Yazarlar tanıtım etkinliğine davet eden Mersin Yazarlar Derneği Başkanı Rüştü Aydın, Başkan Tuna'nın kültüre ve sanata verdiği değerin yadsınamaz derecede olduğunu söyledi. 2006 yılında kurulan derneği yeni oluşumla daha da güçlendireceklerini belirten Aydın, "Mersin Yazarlar Derneği Yönetim Kurulu olarak Anamur'dan Çamlıyayla'ya kadar yazarlık hayatında ben de varım diyen tüm arkadaşları bir araya getirme gayreti içerisindeyiz. Önümüzdeki hafta da Mersinli yazarların ve eserlerinin tanıtımının yapılacağı bir etkinlik düzenleyeceğiz. Bu etkinliğe Başkanımızı davet etmek amacıyla ziyarete geldik. Başkanımız Hamit Tuna'nın kültür ve sanata verdiği değeri takdirle karşılıyoruz. Bu oluşuma da tüm Mersin halkının katkı vermesini bekliyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise toplumda en büyük eksikliğin okuma alışkanlığının yeterince yaygın olmaması olduğunu belirtti. Mersin Yazarlar Derneği'nin yazan, çizen ve düşünen genç kalemlerin önünü açan, destek veren ve okuma alışkanlığının kazanılmasına katkı sunan önemli bir yapı olduğunu vurgulayan Tuna, Toroslar Belediyesi olarak imkanları ölçüsünde derneğe gereken desteği vereceklerini söyledi. Tuna, "2006 yılında kurulan bu yapıyı Toroslar Belediyesi olarak biz de destekliyoruz. Çünkü okumamak en büyük eksikliktir. Bu eksikliği dolduracak böyle bir yapıyı desteklemek gerekir diye düşünüyorum. Zaman zaman yapılacak olan kitap tanıtım günleri de okuma alışkanlığının kazanılmasında bir farkındalılık oluşturacaktır. Mersin Yazarlar Derneği Başkanı Rüştü Aydın ve Yönetim Kurulu Üyelerine ve tüm yazarlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hamit Tuna Toroslar Mersinli Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title