Haberler

Yavuz Bingöl'den Eleştirilere Tepki: Hayvansınız

Güncelleme:

AK Parti hükümetine övgüler dizen ünlü tükücü Yavuz Binböl, Twitter'da kendisine yöneltilen eleştirilere "hayvansınız" diyerek tepki gösterdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun dün Tunceli Üniversitesi'ndeki programına katılan sanatçı Yavuz Bingöl, isminin neden "Yavuz" olduğunu açıkladı. Bingöl, Alevi anne babanın çocuğu olmasına rağmen isminin bilerek aşağılanmaması için 'Yavuz' konulduğunu söyledi.

AK PARTİ'Yİ ÖVMÜŞTÜ

Ünlü türkücü açıklamalarının devamında devamında "AK Parti hükümetinin Türkiye'nin kangrenleşmiş sorunlarıyla ilgili çok ciddi çözüm önerileri vardır. Barış sürecinde çok iyi bir yere geldik. Başbakan'ın dediği gibi çok iyi yere geleceğimize inanıyorum" dedi.

ELEŞTİRİLERE DAYANAMADI: HAYVANSINIZ

Tunceli'de AK Parti ile ilgili sözleri üzerine Yavuz Bingöl'ü eleştirenler bunun dozunu kaçırınca, ünlü sanatçı "Sizin gibi düşünmeyenlere gösterdiğiniz saygı kadar insansınız..!! Saygı göstermeyip hele bir de küfür ediyorsanız hayvansınız..!!" yanıtını verdi.

İşte Yavuz Bingöl'ün attığı o tweet;

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Davutoğlu Yavuz Bingöl Ak Parti Twitter Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (51)

vay beee:

sendemi yalaka çıktın bürütüs.

11
20
yanıtYanıtla
yul:

yavuz beye bir sorum olacak ben de bir alevi olarak devlette vergi veriyorum ben ibadetimi cemevinde yapmak istiyorum bunu kabul etmiyorlar ikincisi hiç bu hûkûmette bir tane vali veyahut emniyet mûdûrû alevi gôrdûnmû berkin elvan polis tarafinda ôldûrûldû erdogan bu çocuga terôrist dedi ve de meydanlarda da annesini yuhulatti ama bir tûrlû el nusra ya iside son ana kadar terôrist demedi ve senin annen de babanda senin kadar korkakmiski adini yavuz koymuslar

16
14
yanıtYanıtla
e.kMobil-ANDROID:

kendisi, kendisi gibi düşünmeyenlere hayvan diyor çok saygılıymış

15
11
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

NE OLURSAN OL ONURSUZ OLMA!!! YAZ Bİ KENARA YAVUZ EFENDİ!!!

14
10
yanıtYanıtla
YURTTAŞ:

Ne diyelim, Sayın Bingöl kralcılıkta kraldan da ileri gitmiş. Bu kadarını da beklemzdik. . .

10
13
yanıtYanıtla
enis:

akp karşıtlarının ahlaki duruşlarını da terbiyelerini de çok iyi biliyoruz, eğer onlar gibi düşünmüyorsanız küfürün dibine batarsınız. . yapmayacakları pislik söylemeyecekleri söz yoktur. . . ahlaksızlar. .

14
8
yanıtYanıtla
Iron Man:

Ya bırak Yavuz Bingöl sen ve Kadir İnanır''dan yalakadan başka birşey olmaz.

9
12
yanıtYanıtla
teoman:

sende yalakasin dönek solcu firildak

13
8
yanıtYanıtla
HARUN:

Çok doğru söylemiş, üstüne diyecek söz yok

13
8
yanıtYanıtla
Yiğit TÜRKMobil-ANDROID:

akp rezaleti

10
11
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title