Haberler

Yaşar, Kazakistan Devlet Sirki'ni Miniklerle İzledi

Güncelleme:

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Kazakistan Devlet Sirki'ne vatandaşlarımızın göstermiş olduğu ilgi bizleri de sevindirdi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Kazakistan Devlet Sirki'ne vatandaşlarımızın göstermiş olduğu ilgi bizleri de sevindirdi. Bugün de konukevimizde kalan hasta ve hasta yakınlarımızla sirk coşkusunu ortak olduk" dedi.

Yenimahalle Belediyesi'nin vatandaşlarla buluşturduğu Kazakistan Devlet Sirki, her gün yüzlerce kişiye heyecan ve adrenalin dolu bir akşam yaşatıyor. Yahyalar Pazar Alanı'nda toplam 800 metrekarelik alanda 15 Eylül tarihine kadar vatandaşlarla buluşacak olan sirk, tedavi için şehir dışından Ankara'ya gelen ve Yenimahalle Belediyesi'nin hizmete sunduğu Onkoloji Konukevi'nde ikamet eden hasta ve hasta yakınlarını ağırladı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da sirk heyecanına ortak oldu. Konukevinin küçük sakinleriyle birlikte gösterileri izleyen Yaşar, çocukların mutluluğu ile mutlu oldu.

Moral depolayan hasta ve hasta yakınları, renkli ve eğlenceli gösterilerle hop oturup hop kalktı. Palyaço gösterileri küçükleri kahkahalara boğarken, jonglör ve lastik kızlar dikkat ve beğeniyle izlendi. Yenimahalle halkına farklı bir yaz dönemi yaşatmak için çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini hatırlatan Yaşar, "Kazakistan Devlet Sirki'ne vatandaşlarımızın göstermiş olduğu ilgi, bizleri de sevindirdi. Bugün de konukevimizde kalan hasta ve hasta yakınlarımızla sirk coşkusunu ortak olduk. Onların hastalıklarını unutmalarına ve farklı bir gün geçirmelerine vesile olabildiysek ne mutlu bizlere" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenimahalle Belediyesi Fethi Yaşar Kazakistan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title