Haberler

Yaşar, Balalılarla İftar Yaptı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bir yandan mahalle iftarlarında binlerce kişiyi aynı sofrada buluştururken, bir yandan da hemşehri iftarları vermeye devam ediyor.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bir yandan mahalle iftarlarında binlerce kişiyi aynı sofrada buluştururken, bir yandan da hemşehri iftarları vermeye devam ediyor. Balalılarla iftar yapan Yaşar, "Ankara'da, Yenimahalle'de oturan Balalı kardeşlerimle aynı sofrada yer almaktan çok mutluyum" dedi.

Yenimahalle Belediyesi İlk Adım Salonu'nda Başkan Yaşar'ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftara Bala Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz, Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Boran, Balalılar Derneği Başkanı Cumhur Acar, meclis üyeleri ve çok sayıda Balalı katıldı. Ezanla birlikte dualar eşliğinde oruçlarını açan Balalılar, bu güzel ortamı kendilerine sağladığı için Yaşar'a teşekkür etti. Ramazan'ın sevgi, saygı, hoşgörü ve paylaşım ayı olduğunu belirten Yaşar, "Bu güzel iftar sofralarında birlik, beraberliğimiz gelişiyor, aynı çorbayı kaşıklamanın hazzını hep birlikte yaşıyoruz" dedi.

İslam coğrafyasındaki kaosa da değinen Yaşar, "İslam dünyası ne yazık ki güzel bir Ramazan geçirmiyor. İsrail belası, Gazze'de kardeşlerimizi öldürüyor, dünya bu katliamı seyrediyor. Bu olaylar ciğerimizi dağlıyor. Türkiye olarak bugün İslam dünyasının örnek ülkesi gösteriliyorsak bunu cumhuriyetimize ve değerlerimize borçluyuz" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fethi Yaşar Bala Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title