Haberler

Şanlıurfa'da 604 Bin Öğrenci Yarı Yıl Tatiline Girecek

Güncelleme:

Şanlıurfa'da okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan yaklaşık 604 bin öğrenci yarın yarı yıl tatiline girecek.

Şanlıurfa'da okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan yaklaşık 604 bin öğrenci yarın yarı yıl tatiline girecek.

2013-2014 eğitim öğretim yılının 16 Eylül'de başlayan ilk yarısı 24 Ocak Cuma günü sona erecek. Öğrenciler ve öğretmenler, 9 Şubat'a kadar tatil yapacak. Tatilin ardından 2013-2014 eğitim öğretim yılının ikinci yarısı 10 Şubat Pazartesi günü başlayacak. Eğitim-öğretim yılı 13 Haziran'da tamamlanacak.

Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, kaliteli, dolu dolu bir eğitim dönemi geçirdiklerini belirterek, bütün bir eğitim dönemi boyunca emek veren öğrencilere, öğretmenlere ve velilere teşekkür etti.

Kentteki yaklaşık 604 bin öğrencinin yarı yıl tatiline gireceğini aktaran İlci, şunları kaydeti:

"İstiyoruz ki öğrencilerimiz tatillerini dinlenerek, eğlenerek ve kitap okuyarak geçirsinler. Kitapsız bir hayatın kör, sağır, dilsiz bir hayat olduğunu anlamsız bir hayat olduğunu biliyoruz. Burada ısrarla ve ısrarla dinlenmenin kitap okuyarak olabileceğini söylemek istiyorum. Bütün öğrencilerimize, velilerimize, öğretmenlere tavsiyemiz yarıyıl tatilini kitap okuyarak geçirsinler ve tatili dinlenerek geçirip ikinci yarıyıla daha dinamik bir şekilde başlasınlar istiyoruz." - Şanlıurfa

Kaynak: AA / Yerel

Metin İlci Şanlıurfa Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title