Haberler

53 Türk'ün Bulunduğu Yanan Gemiden İlk Görüntüler

Güncelleme:

Arnavutluk açıklarında içinde 53 Türk'ün de bulunduğu gemide çıkan yangından ilk görüntüler geldi. Görüntülerde yangın ve can yelekli yolcular görülüyor.

Yunanistan'dan İtalya'ya 480 yolcuyla sefer yapan ve yolcular arasında 53 Türk'ün bulunduğu yangın çıkan feribotun içinden bir yolcu tarafından çekilen görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde alev alev yanan feribot ve can yeleklerini giyerek bekleyen yolcular bulunuyor.

ARNAVUTLUK AÇIKLARINDA YANGIN

Bugün saat 01.00 sıralarında Yunanistan'ın İgumeniça Limanı'ndan İtalya'nın Ancona Limanı'na hareket eden 186 metre uzunluğundaki İtalyan Bayraklı 'Norman Atlantic' isimli dev yolcu gemisinde, Adriyatik Denizi'nde, Arnavutluk'un Vlore kenti açıklarında yangın çıktmıştı.

Yangının ardından gemide 53 Türk vatandaşının da bulunduğu öğrenilmişti. Dışişlerinden yapılan açıklamada yolcuların sağlık durumlarının iyi olduğu açıklanmıştı.

İLK GÖRÜNTÜLER GELDİ

Olayın ardından akşam saatlerinde geminin içinden çekilmiş görüntüler geldi. Görüntülerde, alev alev yanan feribotta bulunan yolcuların can yeleği giydiği görülüyor.

3 TÜRK KURTARILDI

Öte yandan 478 yolcu ve mürettebatıyla sefer yaptığı sırada yanmaya başlayan İtalyan Norman Atlantic adlı arabalı feribottan 169 kişinin kurtarıldığı, 1 kişinin ise hayatını kaybettiği belirtildi. Gelen bilgilere göre kurtarılanlar arasında 3 Türk bulunuyor.

YOLCULAR İTALYA'YA GETİRİLECEK

Diplomatik kaynaklardan elde edilen bilgiye göre, Yılbaşı tatili için iki otobüsle İtalya'ya gelmek için gemiye binen 53 Türk yolcudan 3'ü kurtarıldı. Kurtarılan yolcuların birçoğunun İtalya'ya getirilmesinin beklendiğini belirtildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Yunanistan Arnavutluk Ancona İtalya Dünya Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Abdi:

Disisleri iyiler demisse baslari dertte olabilir.

2
3
yanıtYanıtla
ıspartalı:

yanıyorsun fuat abeeeeeeey.

1
2
yanıtYanıtla
Ercan kucukMobil-IOS:

Nerde bu millet, nerde destek......., tayyip baba yetis

2
1
yanıtYanıtla
KartalMobil-IOS:

Kardeşim az edebli yazın millet can derdinde. Siz hala alay edıyorsunuz .bunlar Başımıza neden geliyor diye kendimizi bir sorgulasak

2
0
yanıtYanıtla
mavi:

Roboskiye laf sayanlar simdi bir Kürt acımasızca yorum yapsa alınmayın sakın

1
1
yanıtYanıtla
MehmetMobil-IOS:

53türk53türk sanki ötekiler insan değil

0
0
yanıtYanıtla
Özkan yılmazmobilWeb@haberler.com:

Bu yazan haberlerin hepsi yalan gece 4 ten beri yanan gemi ve yakınımdan hiç bi haber yok milleti sadece kandırıp iyi oldukları söyleniyor

0
0
yanıtYanıtla
celiskimobilWeb@haberler.com:

Dikkatinizi cektimi bilmiyorum ama 470 yolcudan 50 kadari turk ve bu 470 yolcunun yarisi nerdeyse kurtarilmis nedense sadece iclerinde 3 turk var. Basta yolcularin 12 si turkken gemide kurtarilanlardan sonra bu sayi 25 ,30 lara cikiyor .turklerin degeru burdan belli oluyor ve insanlarimiz cok bilincsiz. Gemiye binerken herseyi cok iyi arastirmak gerekiyor yani gemi yaninca gemide cogunlu olusturmanin bir anlami yok

0
0
yanıtYanıtla
MELİH GÖKÇEK:

Norman Atlantic adlı arabalı feribottan 169 kişinin kurtarıldığı, 1 kişinin ise hayatını kaybettiği belirtildi TEŞEKKÜRLER BAŞBAKANIM, TEŞEKKÜRLER CUMHURBAŞKANIM RECEP TAYYİP ERDOĞAN.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title