Haberler

Yaman, Mira'nın Kalbini Yeniden Kazanabilecek Mi?

Güncelleme:

Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın rol aldığı Medcezir'de bu hafta gururları uğruna birbirlerini kırmak için soğuk bir savaşa giren Yaman ve Mira arasında yeni gelişmeler yaşanacak.

Medcezir'in yeni bölümünde Yaman, Mira ile barışmaya karar veriyor.

Mira'nın yaşadığı hastalığın tedavi sürecini herkesten gizlediğini öğrenen Yaman, yaşananların aslında başka bir yüzü olduğunu fark edecek. Büyük bir suçluluk duygusu yaşayan Yaman, Mert'in de yardımıyla Mira'nın onu affetmesini isteyecek. Yaman, Elif'i de daha fazla üzmemek için onunla konuşmaya karar verecek. Heyecan dolu bir bölümle ekrana gelecek Medcezir'de Yaman, okulda yardım için düzenlenen müzayede Mira'ya yardım ederek aralarındaki buzları eritmeye çalışacak.

Yaman, Elif'e ayrılma isteğini söyleyebilecek mi?, Büyük müzayede neler yaşanacak? ve Yaman ve Mira barışacak mı? soruları 7 Kasım Cuma günü saat 20:00'da Star TV'de yayınlanacak yeni bölümle ekrana gelecek...

Kaynak: Bültenler / Güncel

Serenay Sarıkaya Çağatay Ulusoy Medcezir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title