Haberler

Yakılan Otomobildeki Cesetle İlgili Tutuklama

Güncelleme:

Ankara'nın Çubuk İlçesi'nde Metin Söğüt cinayetinin şüphelisi olarak gözaltına alınan 55 yaşındaki İ.H.S., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ankara'nın Çubuk İlçesi'ndeki karayolunda yanan otomobilin sağ ön koltuğunda yanmış halde cesedi bulunan 37 yaşındaki Metin Söğüt cinayetinin şüphelisi olarak gözaltına alınan 55 yaşındaki İ.H.S., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay geçen hafta, Mutlu Mahallesi'nde, Çubuk - Şabanözü karayolunda meydana gelmişti. Tamamen yanarak hurdaya dönen otomobilin sağ ön koltuğunda yanarak ölmüş bir kişeye ait ceset bulunmuştu. Adli Tıp Kurumu'nda yapılan tespit sonucu cesedin Metin Söğüt'e ait olduğu belirlenmişti.

Jandarmanın bir haftalık geniş kapsamlı yaptığı çalışma ve takibi sonucu tespit edilen bir şüpheli takibe alındı. Metin Söğüt'ün arkadaşı olan şüpheli İ.H.S., Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evine yapılan operasyon sonucu yakalanıp gözaltına alındı.

Olay günü Metin Söğüt ile birlikte oldukları ve beraber alkol aldıkları belirlenen İ.H.S., İlçe Jandarma Komutanlığı'nda ifadesi alındıktan sonra adliye sevk edildi. İ.H.S., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak, Sincan Cezaevi'ne gönderildi.

Geçen cuma günü cenazesi Kargın Mahallesi'nde toprağa verilen Metin Söğüt'ün kesin ölüm nedeni, Adli Tıp tarafından verilecek otopsi raporundan sonra belli olacak. - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şabanözü Söğüt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title