Haberler

Washington Post'tan 'Hassas' Erdoğan Karikatürü

Güncelleme:

Türkiye'de 16 yaşındaki bir lise öğrencisinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklanmasını Washington Post gazetesi karikatürize etti.

"ERDOĞAN FAZLA HASSAS"

Ann Telnaes imzası ve "Cumhurbaşkanı Erdoğan fazla hassas" başlığıyla yayımlanan karikatürle birlikte "16 yaşındaki bir lise öğrencisi Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirdiği için tutuklandı" bilgisi verildi.

TELNAES 2001 YILINDA ÖDÜL KAZANMIŞTI

Washington Post karikatüristi Telnaes'in 2001 yılında "Siyasi Karikatür" dalında Pulitzer Ödülü kazandığı belirtildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ann Telnaes Türkiye Dünya Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (41)

MERT CAN:

DÜNYA ARTIK TÜRKİYEYE NEFRETLE BAKIYOR. TEK DOST ÜLKE YOK. AKP. PKK. BDP ÜLKEYİ ORTAKLAŞA BU HALE SOKTUNUZ.

45
37
yanıtYanıtla
Meydan:

Bütün dünyadaki karikatürcülere yem veriyorsun be adam. Distakiler sana komik diyor, ben sadece utaniyorum böyle bir CBindan.

40
15
yanıtYanıtla
Ömer Şirazi:

Batı dünyasına göre Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sisi denen şeytan gibi 5 bin kişi katlederek devlet başkanı olsaydı hiç mesele yoktu. Washington Post gazetesi önce Sisi denen yaratığa krallar gibi muamele yapan A. B. D. yönetimine bunun hesabını sorsun da ondan sonra böyle teferruatla uğraşsın.

17
34
yanıtYanıtla
miraç Mobil-ANDROID:

eleştiri başarının göstetgesidir biz çok gördük avrupa başkanlarının karşısında titreyen türk başkanları

16
34
yanıtYanıtla
TUNCAY AZAKARMobil-ANDROID:

yürübe onları n ancak krikatürü var ne olursa olsun o bir reis cumhur herkes saygı duyacak bende açılımdan dolayı kızgınım ama sonuçta%52 seçilmiş tir

14
34
yanıtYanıtla
AslanCimbomMobil-IOS:

Adam bizim adam onlara noluyoo! Edersek karikatürize biz ederiz onlara ne batmis ki! Önce kendilerini karikatürize etseler ama sikar, Obamayi laf söz yada benzer birsey yapsalar kendileri Guantamada bulurlar ! Bunlar gerzek bizim medya da onlarla kafa bulsa nolur dünyalarimi batar! Hadi Medya kontra ver onlara

14
33
yanıtYanıtla
Spontane:

Her hafta bir zenci öldürüyor kendi polisleri hepsi de çocuk denecek yaşta. Polislere soruşturma ile açılmıyor. Biraz da onu karikatürize etsinler.

18
28
yanıtYanıtla
siverekli zazaMobil-ANDROID:

biz cumhurbaskanimizlan gurur duyuyoruz

15
28
yanıtYanıtla
yeter artıkMobil-ANDROID:

Dünyaya rezil olduk diyen reziller kime rezil olduk şu ikiyüzlü islam düşmanı Türkiye düşmanı yahudi ve hristiyanlara mı

17
23
yanıtYanıtla
Komiksiniz:

Koyunlarin karikatür kültürüne allerjileri var. Bakin nasil koruyorlar yine el ayak padisahlarini:-)))))

23
12
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title