Haberler

Vize İlçe Emniyet Müdürlüğü Yeni Binasına Taşındı

Kırklareli'nin Vize ilçesinde yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binası yapılan törenle hizmete açıldı.

Türk Polis Teşkilatının 169. yıl dönümü kutlamaları ve yeni yapılan hizmet binası ile Traçim Trafik Çocuk Eğitim Salonu açılış töreni saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Protokol konuşmalarının ardından şiirlerin okunması ile devam eden programda, müzik ve halk oyunları gösterisi yapıldı. Vize İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yenileme çalışmalarına destek veren hayırseverlere Kırklareli Valisi Mustafa Yaman tarafından plaket takdim edildi.

Vize İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının açılış kurdelesi Vize Müftüsü Mehmet Coşkun tarafından yapılan duanın ardından Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Vize Kaymakamı Murat Duru, Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay tarafından kesildi. Kurdelenin kesilmesinden sonra yeni hizmete açılan Vize İlçe Emniyet Müdürlüğü binası davetliler tarafından gezildi.

Açılış törenine Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Akdeniz, Kırklareli İl Jandarma Alay Komutanı Kd. Albay Ömer Lütfü Mor, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, Vize Kaymakamı Murat Duru, Pınarhisar Kaymakamı Cemal Demiryürek, Vize Garnizon Komutan Vekili Jandarma Yüzbaşı Bora Taşdelen, Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı, Cumhuriyet Savcısı Tuncay Çelik, çevre İlçe Belediye Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kırklareli Balkı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title