Haberler

Villadan Butik Otel Yaptı

Muğla'nın Bodrum İlçesi Gündoğan Mahallesi'nde 20 yıl önce satın aldığı çiftlik içerisindeki villaları butik otele çeviren Yüksel Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sazak ve eşi Mina Onay Sazak, açılışı defile ile yaptı.

Muğla'nın Bodrum İlçesi Gündoğan Mahallesi'nde 20 yıl önce satın aldığı çiftlik içerisindeki villaları butik otele çeviren Yüksel Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sazak ve eşi Mina Onay Sazak, açılışı defile ile yaptı. Gündoğan Mahallesi'nde 20 yıl önce, 15 dönümlük arazi satın alan Mina Onay Sazak ve eşi Yüksel Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve 21'inci Dönem Eskişehir Milletvekili, MHP'li eski Gümrük ve Tekel Bakanı Gün Sazak'ın oğlu Süleyman Sazak, kendilerine ait villaları 26 oda, 62 yataklı butik otele çevirdi. Pitahaya Butik Otel adı verilen tesisin açılışında Fashion TV moda kıyafetlerini tanıtan 30 manken podyuma çıktı. Anadolunun çeşitli yörelerinden derlenen antik eşyalarla donatılan otelin açılışına, sunucu Ece Vahapoğlu, Can Tanrıyar, sanatçı Hande Ataizi ve yaklaşık 300 konuk katıldı.

Mina Onay Sazak, Bodrum'un çam ormanları içerisindeki bu evi yıllarca dinlenmek amacıyla kullandıklarını belirterek, "Dostlarımızdan gelen öneri üzerine tamamını kendi hazırladığım proje ile butik otele dönüştürdük. Kısa zamanda otele ilgi büyük oldu. Burada hiçbir şey birinci el değil odalardan restorana sanat galerisine kadar her şey otantik ve Anadolu'nun farklı kültürlerini yansıtıyor" dedi. Pitahaya Butik Otel'de iki yüzme havuzu, İtalyan mutfağının yer aldığı iki restoran ve iki kilometre uzaklıktaki denize, servis bulunuyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Sazak Gündoğan Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title