Haberler

Vildan Atasever Paylaştığı Yazıyla İçini Döktü

Güncelleme:

4,5 yıllık eşi İsmail Hacıoğlu'yla ocak sonunda boşanan Vildan Atasever, repost ettiği yazıyla duygu durumunu anlattı.

Kısa süre önce eşi İsmail Hacıoğlu ile boşanan ünlü oyuncu Vildan Atasever, suskunluğunun ardından paylaştığı yazıyla sessizliğini bozdu.

"YORULUNCA KENDİ KABUĞUNA ÇEKİLİP..."

Atasever'in Instagram hesabından paylaştığı yazıda yer alan "Bir süre sonra insanlar pek de umrumda olmuyor. Kimseyi değiştirmeye çalışmıyorsun. Yorulunca kendi kabuğuna çekilip o küçük dünyanda yaşamayı öğreniyorsun. Anlık mutluluklar yaşayıp derin hüzünleri tek başına atlatmayı öğrendiğin vakit kimseye de ihtiyacın olmuyor. Siz buna yalnızlık diyorsunuz, ben ise huzur" sözleri dikkat çekiyor.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Vildan Atasever Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (11)

hesap soran yok:

güzel kız

9
2
yanıtYanıtla
JambazbeyMobil-IOS:

Huzuru yanlızlıkta bulmak son zamanlarda benimde Yaşadığım bir gerçek

7
2
yanıtYanıtla
ertu durmaz.mobilWeb@haberler.com:

Keşke ayrılmasaydınız güzel cifttiniz yazık olmuş .inşallah ileride pişman olmazsınız.saygılar.

7
2
yanıtYanıtla
sevdamobilWeb@haberler.com:

HIC KIMSE ICIMDEN GECENLERI BU KADAR MUKEMMEL ANLATAMAZDI.TEBRIKLER VILDAN.

6
2
yanıtYanıtla
hasan:

EVET GÜZEL

3
2
yanıtYanıtla
melishanmobilWeb@haberler.com:

Yanlızlığı bende seviyorum

1
0
yanıtYanıtla
Ruh hastalarıMobil-IOS:

Aynen vıldancıgım ayni katogorıdeyız

0
0
yanıtYanıtla
urfalii:

iyide. . huzurda. . niye. . ayrildin. . . cocuyun. . yoksa. . cok. . yanlis. . yaptin. . olmasini. . bekliycektin. . . cici. . babasiyla. . tanisdiracaktin. . . olmadi. . geri. . baris. . cocuktansonra. . tamam. . . sosyet. . onlar

0
0
yanıtYanıtla
BABAHAKKI:

Şu kadından boşanılır mı yav, çok tatlı çoookk.

0
0
yanıtYanıtla
İlgisiz Mobil-IOS:

Ben alişi çok seviyorum. Beyaz gelinciğin küçük Aslanbaşı. Vildanla çok güzel yakışıyorlardı. Keşke ayrılmasalardı.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title