Haberler

Vedat Şahin'in Cenazesi Konvoyla Babaevine Götürüldü

Güncelleme:

Yeraltı dünyasının tanınmış isimlerinden Vedat Şahin'in özel bir uçakla Samsun'a getirilen cenazesi, Bafra ilçesine yüzlerce araç konvoyu eşliğinde götürüldü.

Yeraltı dünyasının tanınmış isimlerinden Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin'in özel bir uçakla Samsun'a getirildi. Cenaze, Bafra ilçesine yüzlerce araç konvoyu eşliğinde götürüldü.

AKRABALARI HAVAALANINA YIĞILDI

İstanbul Nişantaşı'nda evinden çıkarken, bir otomobilden uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu ölen Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin cenazesi özel bir uçakla Çarşamba Havaalanı'na getirildi. Sedat Şahin'in geleceğini öğrenen yüzlerce seveni ve akrabaları havaalanı önüne yığıldı.

YÜZLERCE ARAÇ KONVOY OLUŞTURDU

Uzun araç kuyrukları oluşmasına neden olan kalabalık yaklaşık 1 saat burada uçağın gelmesini bekledi. Uçaktan alınan Vedat Şahin'in cenazesi kargo bölümünden Bafra Belediyesi'ne ait cenaze aracına konularak baba evinin olduğu Bafra ilçesine yüzlerce araç konvoyu eşliğinde götürüldü. Bazı kavşak ve yol güzergâhlarında trafik polisi ve jandarma ekiplerinin görevlendirilmesi dikkat çekti. Kardeş Şahin'in cenazesi Cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Alaçam ilçesinde toprağa verilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sedat Şahin İstanbul Samsun Bafra Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (86)

ApocumobilWeb@haberler.com:

Ülke bi iten daha kurtuldu

19
33
yanıtYanıtla
ceyhun:

lan adam mafya kimbilir kimlerin canini aldi kimlerin coluk cocugunu zehirlediler sizler Allahtan rahmet diliyorsunuz iste türk akli bu kadar calisir.

39
10
yanıtYanıtla
amed 21Mobil-ANDROID:

bu itlerinde sonu geliyor galiba su testisi bõyle kirildi

23
22
yanıtYanıtla
veli:

bence devletin bir mafyası olmalı. zamasız öten horoz ve tavukların kellesini almalı.

38
7
yanıtYanıtla
BozjurtmobilWeb@haberler.com:

Her ölen ülkücü türkiyenın kaybıdır analar bırdahaaaa Sedat Şahin doğurmaz başımız Sağolsun

24
19
yanıtYanıtla
BozjurtmobilWeb@haberler.com:

Her ölen ülkücü türkiyenın kaybıdır analar bidahaaaa Vedat doğurmaz başımız Sağolsun

18
18
yanıtYanıtla
samsun55mobilWeb@haberler.com:

Uyuşturucuya karşı savaşan genç kızları fuhustan kurtaran haksız kazanç tefe yapanin elinden para alan fakire yardim eden insana mafya denmez kabadayi denir Allah rahmet eylesin Şahin sulalesi Sedat abi yeralti dünyası sedat abiye anahtari teslim etti izleyin ve görün........

25
11
yanıtYanıtla
yazık bize:

gençleri zehirleyenlerin kahraman olduğu ülke. .

32
3
yanıtYanıtla
oh olmusmobilWeb@haberler.com:

Onca zavalliyi genci zehirle gariban sirtindan gecin sonra geber oh olmus cehennemde bir odun da ben atacm sirtlanlar sirtlan daha mahsum kalir

22
11
yanıtYanıtla
vatandaş:

düşünün arkadaşlar vatandaşlar alın teriyle kazandıkları helal paralarını mafya ceteleri gelip onları tehdit ederek alsınlar ne kadar zor bişey degilmi. . allah kimseye göstermesin . . bu mafayalarıda helak etsinn. . kendi halinde olan insanlarıda koru yarabii

32
0
yanıtYanıtla
Tüm 86 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title