Haberler

Varsak'a Yeni Ortaokul

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 24 derslikli Varsak İmam Hatip Ortaokulu'nun 2014 2015 eğitim öğretim döneminde hizmete gireceğini bildirdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 24 derslikli Varsak İmam Hatip Ortaokulu'nun 2014-2015 eğitim-öğretim döneminde hizmete gireceğini bildirdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaptığı yazılı açıklamada, Varsak'ın eğitim kurumu talebini karşılamak için çalıştıklarını kaydetti.

Geçen dönem bölgede özel bir kolejin hizmete girdiğini hatırlatan Tütüncü, inşası tamamlanan 24 derslikli Varsak İmam Hatip Ortaokulu'nun bu eğitim-öğretim dönemine yetişeceğini bildirdi.

Antalya'da en yüksek okullaşma oranının Kepez'de olduğunu belirten, Tütüncü, şunları kaydetti:

"2009'da yola çıktığımızda Kepez'i bir eğitim şehri haline getirme hedefimiz vardı. İlçemizin eğitim ihtiyacını karşılamaya dönük pek çok tesisimiz bu dönem inşa edildi. Vatandaşlarımızın eğitim noktasında çok daha kaliteli hizmet alabilmeleri bakımından çok nitelikli eğitim kurumları Kepez'de hizmet vermeye başladı. Varsak İmam Hatip Okulu, bölgenin merkezinde, eski belediye binasının, Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezinin tam yanında nezih bir ortamın içerisinde şık, zarif bir eğitim kurumu olarak hizmet verecek. Bu eserlerin kazandırılması bölgemize çok daha farklı bir şehir kimliği kazandırıyor." - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Hakan Tütüncü Antalya Varsak Kepez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title