Haberler

Vali Mutlu'nun Unutulmayan Tweetleri

Güncelleme:

4 sene İstanbul Valiliği yaptıktan sonra merkeze atanan Hüseyin Avni Mutlu'nun attığı tweetler "efsane" oldu. Mutlu, son tweetlerinde ilginç bir şekilde ölümden bahsetti.

İstanbul Valisi Hüseyn Avni Mutlu'nun sosyal paylaşım sitesi twitter hesabından yaptığı ilginç paylaşımlarla hep gündem oldu.

Vali Mutlu, merkeze çekilmeden kısa bir süre önce attığı tweette ölümden bahsederek, "Ölüm, yuvaya dönüş gibi. Yerin göğün ve ruhun derinliklerine cesurca bakabilen ve sevgiyle yaşayabilene neden korku versin. Seviyorum seni ölüm" dedi.

NEDEN BÖYLE TWEETLER ATIYOR?

Gazetecilerin "İstanbul'un en tepe bürokratısınız, görevleriniz var eve gidip nasıl bir ruh ikliminde atıyorsunuz bu tweetleri?" şeklindeki soru üzerine Mutlu, "Ben okurum. Şiir okurum, kitap okurum. Roman okurum. Yatmadan okurum. ilgilendiğim özel mesailerim vardır. O haleti ruhiye içinde zaman zaman kendi ruhumu da paylaşırım. Takipçilerim şayet bunu takipten memnuniyet duyuyorlarsa beni takibe devam ederler. Dönüşlere de bakıyoruz elbette ki" diye konuştu.

GEZİ PARKI TWEETLERİ

Vali Mutlu, Gezi Parkı eylemleri sırasında da ilginç tweetler attı. Mutlu, Twitter'dan yazdığı mesajında "İki saat uyudum ve uyuyamadım. Sıcak yatakları yerine Gezi Parkı'nda yatan bu ülkenin gençlerine selam vermek için ayaktayım" yazdı.

Vali Mutlu'nun tweetleri şöyle:

"İki saat uyudum ve uyuyamadım. Sıcak yatakları yerine Gezi Parkı'nda yatan bu ülkenin gençlerine selam vermek için ayaktayım. Kendilerini sadece özgür birey, partiler üstünde yurttaş, hiç kimsenin peşinde olmayan, kendi düşüncelerinin savunucusu görenleri selamlıyorum. Günlerdir Gezi Parkı'nda duran bizim ülkemizin insanları ve gençlerine gecikmiş selamlarlarımızı iletiyorum. Sabahınız huzurlu olsun, merhaba. Her türlü olumlu olumsuz değerlendirme dışında, bizim insanımızla, gencimizle konuşmanın ötesinde hiçbir şeyin önemli olmadığına inanıyorum. Anlaşsak da anlaşmasak da bizim birbirimizle dertleşmek, birbirimizin gözüne insanca ve adaletle bakmamız şarttır, her fert değerli ve özeldir. Her türlü eleştiriye açık bir sohbeti Gezi Parkı'nın kendini sadece özgür birey, yurttaş olarak tanımlayan gençleriyle yapmak istiyorum. Gençler,Gezi parkında kuş sesleri,ıhlamur kokusu ve arı vızıltısıyla huzurlu bir sabah varmış doğru mu? Aranızda olmak isterdim."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Hüseyin Avni Mutlu İstanbul Twitter Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (5)

RANT ESAS:

VİCDANIN RAHAT MI. . ?. . YILLLARCA AZİZİ ŞEHİRN VALİLİĞİ YAPTIN. . TEK BİR ESERİN VARMI. . HAVAALANINDA CAMİDE SARY ÖNÜNDE PROTOKOL SIRASINDA TOKALAŞMAK İÇİN BEKLEMEK DIŞINDA . . . BİR İŞİN OLDUMU. . ? ZULME YALANA TALANA VE HIRSIZLIĞA. . . TAVRIN NE İDİ. . POLİSLERİN AÇIĞA ALINIRKEN. . MAZLUM ÇIĞLIĞINA DAİR NE . . İDİ. . TEPKİNİZ. . .

11
3
yanıtYanıtla
AĞRILI:

Çok güzel şiir okuyordu ya. . . Oldum olası sanatçı ruhluları severim, içinde bir edebiyatçı çocuk büyütmüş, böyleleri hayata zevk ve estetik katıyor. Yolu açık olsun. . . .

1
0
yanıtYanıtla
avanak fuat avni:

sana kasç kere TWEETLERLE DEVLET İDARE EDŞLMEZ DEMİŞTİM. ŞİMDİ BOL BOL TWEETLE BE GARDAŞ.

1
0
yanıtYanıtla
avanak fuat avni:

artık tweerterde BANA RAKİP OLUR DİYE KORKUYOIRUM. batagı fenomen omuştu. . tweetleriyle. unutulmaz TAEETLER ASTTIÇ. anma sakın bana rakişp olmaya kalkma mutlu. hangi şehşlrde yerşlelceksşn baak ceez ona göre davranacagız. biliyoırsun merkez valiler artık istegi vileyete yerleoebişliyor.

0
0
yanıtYanıtla
avanak fuat avni:

fuat avni mutlu muy du ya da mutlu avni miydi? yoksam gıuzanlaaa

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title