Haberler

Vali Lekesiz, Samandağ'da Vatandaşın Derdini Dinledi

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, Samandağ'da incelemelerde bulundu.

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, Samandağ'da incelemelerde bulundu. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Lekesiz, sıkıntılarının çözümü için elinden geleni yapma sözü verdi.

Beraberinde vali yardımcıları Şahin Bayhan, Mustafa Akdoğan, Orhan Mardinli, Kadim Doğan ve Ali Araslantaş'ın yanı sıra ilçe Kaymakamlarıyla birlikte Samandağ ilçesine gelen Vali Celalettin Lekesiz, Oytun Alanında vatandaşlarla sohbet etti.

Samandağ Belediye Başkan Vekili Soyadan Yılmaz, Vali Lekesiz'e, Samandağ halkının Suriye'de yaşanan olaylardan tedirgin olduğunu, bu yüzden esnafın zor durumda olduğunu dile getirdi.

Daha sonra söz alan Macit Eryılmaz isimli vatandaş ise, Turizm bölgesi ilan edilen Samandağ'ın Turizmde hak ettiği payı almadığı ve Deniz-Çevlik beldeleri arasındaki yolun durumunun içler acısı olduğunu söyledi.

Hatay Valisi Lekesiz, "Deniz-Çevlik beldeledi arası yolu yapılmamışsa sorun belediye kaynaklıdır. Devlet ayrım yapmadan tüm İlçelere yanı ayarda hizmetler yapıyor" dedi.

Daha sonra Lekesiz, görüştüğü esnaflarla sohbet edip sorun ve taleplerini dinledi. Vali Lekesiz, görüşmeler sırasında "Tapudan sağlığa, emniyetten maliyeye kadar tüm sıkıntınız veya şikayetinizi bizlerle paylaşabilirsiniz" dedi.

Vali Lekesiz'in Esnaf gezisine Samandağ Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, Samandağ Belediye Başkan Vekili Soyadan Yılmaz, Emniyet Müdürü Murat Berk, İl Genel Meclisi üyeleri Sezgin Gümüş, İlmettin Dağ, Faruk Nesil de katıldı. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Celalettin Lekesiz Şahin Bayhan Samandağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title