Haberler

Vali Güzeloğlu, Mersin Basınıyla Vedalaştı

Kocaeli’ne atanan Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nde (MGC) Mersin basınıyla bir araya gelerek vedalaştı.

Kocaeli'ne atanan Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nde (MGC) Mersin basınıyla bir araya gelerek vedalaştı. Güzeloğlu, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MTSO), onuruna verdiği veda yemeğine de katıldı.

Kocaeli'ne atanması dolayısıyla 27 Eylül Cumartesi günü Vali Konağı önünde düzenlenecek uğurlama töreniyle Mersin'den ayrılacak olan Vali Güzeloğlu, kentteki veda ziyaretlerine devam ediyor. Güzeloğlu, bu kapsamda MGC'de basın mensuplarıyla buluştu. Yerel bir televizyon kanalının da canlı yayınla aktardığı veda ziyaretinde, MGC Başkanı Ahmet Ünal, bu vedanın buruk bir ayrılık olduğunu söyledi. Güzeloğlu'nun Mersin'de iz bıraktığını vurgulayan Ünal, "Bazen hızımız size yetmedi. Valilik kutsal bir görev ve siz bunu hakkıyla yaptınız. Akdeniz Oyunları'nı birlikte takip ettik. İstemeyerek de olsa sizleri Kocaeli'ne emanet edeceğiz. Sizden çok şey öğrendik. İnşallah yeni görev yerinizde de başarılı olursunuz" dedi.

Yeni Güney Gazetesi sahibi ve Mersin Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Hamit İzol da "Sayın Valim, sizin döneminizde gelen barış ve kardeşlik hiçbir dönemde yaşanmamıştır. Bu dönemde ilimizde Alevi, Sünni, Kürt, Türk, Laz, Çerkez hiçbir ayrım yapılmadı. Siz bu ili kucakladınız. Sizin bu ile yaptığınız en büyük iyilik bu oldu Sayın Valim. Kentimize getirdiğiniz barış ve huzur için size sonsuz şükranlarımızı sunuyorum" diye konuştu.

En büyük zenginliğinin Mersin insanı ve özellikle de basını ile kurduğu sıcak ilişki olduğunu belirten Güzeloğlu ise "Devlet millet için vardır, millete hizmet etmek için vardır. Sosyal devleti ilkesi, insanımıza ayrım yapmaksızın hizmet etmeyi gerektirir. 28 yıllık kamu hizmetimde 13. valilik yılımda 5. kez bir ile valilik göreviyle gidiyorum. Tüm etkinliklerimin hem tanığı hem de aktarıcılarıydınız. Mersin basını, ilimizin son 4,5 yılda yaşadığı değişimi, gelişimi ve sıçramayı yalnızca Mersin'de değil tüm Türkiye'de kamuoyuna yansıttı ve Mersin'in sesini daha gür duyurdu. Çok değerli basın emekçisi arkadaşlarımız, hem yazılı hem görsel medyamız, hizmetlerimizin yansıtılmasında çok büyük emek sarf etti. Mersin, Türkiye'yi temsil eden bütün kültür kodlarının iç içe yaşadığı bir barış kenti. Türkiye'nin bütün renkleriyle buluşmuş ve huzur ve güven ortamına kavuşmuş durumda. En büyük servetin bu olduğunu düşünüyor, ailem ile birlikte çok sevdiğim Mersin'den ayrılırken tüm hemşehrilerimize, basınımızın siz değerli temsilcilerine teşekkür ediyor, Allah'a ısmarladık diyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Vali Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri tarafından onuruna verilen akşam yemeğine de katıldı. Yemeğe ayrıca, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, Meclis Başkanı Mahmut Arslan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile il protokolü eşleriyle birlikte katıldı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title