Haberler

Vali Çomaktekin'den Engelli Murat Saraç'a Ziyaret

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Taşova ilçesinde yaşayan 15 yaşındaki engelli Murat Saraç'ı evinde ziyaret etti.

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Taşova ilçesinde yaşayan 15 yaşındaki engelli Murat Saraç'ı evinde ziyaret etti.

Taşova Kaymakamı Emin Kaymak, Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer ve Valilik Özel Kalem Müdürü Emrah Taşdelen'in de katıldığı ziyarette Vali Çomaktekin, Saraç'ın annesi Fitnet Caba ve evde eğitim veren öğretmeni Sabiha Torun'dan bilgi aldı.

Murat Saraç'ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vereceği programa davet edildiğini belirten Vali Çomaktekin, "Murat Saraç kardeşimizi ve ailesini ziyaret ettik. Murat kardeşimiz gerçekten hayata bağlı, çok güzel bir kardeşimiz. Sosyal medyayı çok aktif kullanıyor. Onunla beraber hoşça vakit geçirdik. Kendisiyle şefkatle ilgilenen ve daha iyi yetişmesi için çaba gösteren bir ailesi var, kendileri büyük özveri gösteriyor" dedi.

Devletin, ailenin sağlık ve sosyal güvenlik ihtiyaçlarını karşılama konusunda üzerine düşeni yaptığını ifade eden Vali Çomaktekin, şunları söyledi:

"Devlet olarak her zaman ailemizin yanındayız. Kaymakam bey ve belediye başkanımız aileyi yakından tanıyor ve sürekli iletişim halindeler. Gerçekten Murat kardeşimizi tanımaktan son derece mutlu oldum. Yüreğinin temizliği yüzüne yansımış, neşeli, zeki, sürekli kendini geliştiren bir kardeşimiz. Kendisiyle sürekli iletişim halinde olacağız. Onu seven, destek veren öğretmen hanıma da ayrıca çok teşekkür ediyorum. Allah'tan acil şifalar diliyorum. Sağlık ve afiyet diliyorum. Murat'ın gelişmesi için çaba gösteren, onu sevip, şefkat ve ilgi göstererek gönlünü bağlayan bütün insanlara şükranlarımı sunuyorum." - Amasya

Kaynak: AA / Yerel

İsmail Bayram Taşova Amasya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title