Haberler

Vahşi Anne, Hastane Tuvaletinde 1 Yaşındaki Kızını Öldürmeye Çalıştı

Güncelleme:

Sarıyer'de hastaneye "yüksekten düştü" diye getirdiği 1 yaşındaki kızını hastane odasının tuvaletinde boğmaya çalışırken yakalandığı ileri sürülen Özlem A., tutuklandı.

Sarıyer'de hastaneye "yüksekten düştü" diye getirdiği 1 yaşındaki kızını hastane odasının tuvaletinde boğmaya çalışırken yakalandığı iddia edilen ve bir bankada müfettiş olarak çalışan Özlem A. tutuklandı. Talihsiz bebek ise olaydan 10 gün sonra aynı hastanede beyin kanaması sonucu öldü.

BEBEĞİNİN AĞZINI VE BURNUNU KAPATARAK BOĞMAYA ÇALIŞTI

Sarıyer'de 8 Nisan tarihinde 1 yaşındaki kızı Mira'yı acil olarak hastaneye getiren Özlem A. kızının yanlışlıkla balkondan düştüğünü söyledi. Ağır yaralı olarak getirildiği hastanede yoğun bakıma alınan daha sonra odaya çıkarılan bebeğin tedavisine devam edilirken anne Özlem A. ve anneanne S.K. refakatçi olarak kalmaya başladı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre bir süre odadan ayrılan S.K. geri döndüğünde Mira bebek ve Özlem A.'yı bulamayınca görevlilerden yardım istedi. Hastaneyi alarma geçiren olay sırasında görevliler aynı odanın tuvaletine girdiklerinde Özlem A.'yı bebeğinin ağız ve burun kısmını kapatarak boğmaya çalışırken buldu. Hemen müdahale edilerek bebek kurtarılıp tekrar yoğun bakım ünitesine kaldırılırken anne Özlem A. çağırılan polislere teslim edildi.

"ACI ÇEKMESİNİ İSTEMEDİM"

Cinayet Büro Amirliğine getirilen Özlem A.'nın üniversite mezunu olduğu ve bir bankada müfettiş olarak çalıştığı belirlendi. Özlem A. kendisine "neden yaptın" diye soran polislere "Bebeğim benim elimden düşmüştü. Bu nedenle vicdan azabı çekiyordum. Daha fazla acı çeksin istemedim" dedi. Ancak resmi ifadesinde "Susma" hakkını kullanan Özlem A. konuşmadı. Polisteki işlemlerinin ardından sevk edildiği Çağlayan Adalet Sarayında tutuklanan Özlem A. cezaevine gönderildi.

BEBEK HAYATINI KAYBETTİ

Öte yandan hastanede yoğun bakım servisinde tedavisi süren 1 yaşındaki Mira bebek ise bugün beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sarıyer Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (114)

Geveri30:

türklerden ehrsey beklenır

307
26
yanıtYanıtla
CANERŞAZİYE:

Yorumları okuyorum da neden her kes bela okuyor, acaba o kadının ne sorunu vardı? onu o hale düşüren kim veya kimler? Hangi anne yavrusundan vazgeçer? böyle bir sürü insan mevcut. Neden kadınlara yardım eli uzatılmıyor? Bence İşyerinde çalışan tüm erkek amirlere tüm erkeklere verilmesi gerekiyor. Kuranı kerimi ezberletip uygulatılması gerekiyor. Kadınlar erkeklerin malları değil. Allahın emaneti. Size emanet edilen şeye siz böyle mi sahip çıkıyorsunuz? Buradan götürüyor herkes cehennem ateşini oraya Kadınları bu hale düşürenler yansın inş. cehennem ateşinde Lütfen dua edelim de toplumumuz düzelsin. Dünya dua üzerine duruyor. Bunu okuyan dua etsin müslüman tüm insanlara Biraz hoş görü biraz saygı gösterelim birbirimize. . . Bu işler beddua etmekle olmaz birbirimize hayır duaları edelim. . .

25
127
yanıtYanıtla
MONGUL KADINMobil-IOS:

Ne de olsa türk tarihe bakın hep ölüm hep öldürmekten başka ne var

112
27
yanıtYanıtla
41mobilWeb@haberler.com:

o kadar uğraşıp bebek sahibi olamayanlar var, Bela okuyacam döner dolaşır bana gelir şimdi Allah bildiği gibi yapsın seni

39
3
yanıtYanıtla
öğretmenmobilWeb@haberler.com:

Diploma kimseyi adam yapmaz bunu bire bir yaşamış biri olarak söylüyorum ne meslekle ne diplomayla ilgisi var bir insanın çok afedersiniz mayası bozuksa her şeyi yapar gaflet insana her şeyi yaptırır Allah hiç birimizi şaşırtmasın

39
0
yanıtYanıtla
ŞAŞIRDIM DOĞRUSU:

Yav acı çekmesin diye bebek boğulur mu bu ne biçim akıl bu ne biçim düşünce, psikolojisi bozuktur bunun büyük ihtimalle, böyle insanları neden evlendiriyorlar? Allah öldürmezse hiç kimse o bebeği öldüremez, eğer Allah o bebeğin canını almak isterse zaten alır hiç bir şey Allah''ın kudretinden üstün değildir. Böyle bir durum görmek demek ibret alınması demek, Allah dilerse öldürür dilerse öldürmez demek. Çünkü o Allah ki kudret sahibidir dilediğini dilediği yerde dilediği şekilde yapandır. Bu durumda tek yapılması gereken ibret alıp Allah''a dua etmek.

29
5
yanıtYanıtla
sinoplumobilWeb@haberler.com:

okumakla insan olunmuyor vijdan vijdan vijdan...

31
2
yanıtYanıtla
dfg:

bu kadının özgecanın katilerinden bir farkı yokkk kötü insan kötü insandır eöö leş karı

31
1
yanıtYanıtla
angaralımobilWeb@haberler.com:

Millet cocugu olsun diye doktor doktor gezer .bu kadının yaptigina bak sizofren

30
1
yanıtYanıtla
frankfurt:

allah islah etsin bebege de allahtan rahmet diliyorum insan nasil kiyar yavrusuna nere gidiyor bu yalan dünya anlayamadim allah sasitrmasin amin

30
1
yanıtYanıtla
Tüm 114 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title