Haberler

İzleyiic Muradına Kavuştu ! Kurtlar Vadisi Pusu 238.Bölüm Fragmanı Yayında

Güncelleme:

Vadi severlerin günlerdir merakla beklediği Kurtlar Vadisi Pusu 238.bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Aksiyon dolu sahneleriyle izleyiciyi büyüleyen Kurtlar Vadisi , 27 Kasım Perşembe akşamı KVP 238.bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı nihayet yayınlandı. Yeni bölümde Kurtlar Vadisi Pusu izleyicilerini yine heyecan ve aksiyon dolu sahneler bekliyor. İşte detaylar..

Aynura eli kolu bağlı şekilde bomba düzeneğiyle ölüme terk ediliyor. KGT ekibinin kurtarmak için mücadele edeceği Aynura kurtarilabilecek mi? Tilki Andrei Türkiye'de ses getirecek eylemlerine devam ediyor. Komutan Sagir Türk polisi tarafından yakalanır. KGT'ye geri dönen Akif, yeni Ak Saçlı'dan yeni emirler alır. Cahit ve Fehmi yeni oluşturulacak konsey için kararlı bir şekilde yollarına çıkan engelleri aşarlar. Kurtlar Vadisi Pusu 238.bölümü ile yine izleyicilere heyecan dolu bir KVP bölümü izletecek gibi görünüyor. Detaylar ve çok daha fazlası 27 Kasım Perşembe akşamı ekranlarda olacak.

Kurtlar Vadisi Pusu 238.Bölüm Fragmanı

Kurtlar Vadisi Pusu 238.bölüm fragmanı Vadi izleyicileri tarafından merak içerisinde bekleniyor. 27 Kasım Perşembe akşamı yayınlanması gereken Kurtlar Vadisi Pusu 238. yeni bölüm ilk görüntüleri yapımcı şirket tarafından yayınlandığı andan itibaren haberler.com adresinde olacak.

Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölümde Neler Olmuştu ?

Son bölümde yaşanan heyecan verisi gelişmelerin ardından KVP severler Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü adeta iple çekiyor. Aksiyon dolu sahneleriyle Perşembe akşamına damga vuran dizinin son bölümünden akıllarda kalanları bir kez daha hatırlayalım.

Cahit, Akif'i ortadan kaldırmak isteyenlere karşı gizli bir plan yapar ve Akif'in kurtulmasında büyük rol oynar. Savcı Leyla'nın yakın korumasının Akif'in öldürmek için gönüllü olması Kurtlar Vadisi Pusu'nun şaşırtıcı gelişmelerinden biriydi. İngilizlerin kurguladığı tezgah sonrasında hayatı tehlike altına giren Akif, mahkeme salonuna getirildiğinde ölümle burun buruna gelir. Ancak Cahit'in keskin nişancılığını konuşturduğu operasyonda İngilizlerin oyunu bozuldu ve Akif sağ salim kurtarıldı.

Fehmi Bey kurmak istediği konsey için seçkin iş adamlarına teklif götürüyor. Fehmi'nin teklifini reddedenler bedelini ağır ödemekle tehdit ediliyor. Hakkı'nın konsey teklifi götürdüğü iş adamı teklifi reddedince bedelini oğluyla ödemek zorunda kalır.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun en merak edilen konularından biri açıklığa kavuşuyor. Polat Alemdar, Babasının vasiyeti üzerine Süha Bey'den gerçekleri öğrenmek üzeredir. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümün final sahnesinde büyük sır çözülmek üzereydi. Polat Alemdar hangi gerçeklerle yüzleşecek ? Bu sorunun cevabı ve çok daha fazlası Kurtlar Vadisi Pusu 238.bölümde olacak. Kurtlar Vadisi Pusu 238.bölüm 27 Kasım Perşembe akşamı ekranlarda..

Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Türkiye Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title