Haberler

PKK'nın Kaçırdığı Uzman Çavuş Serbest Bırakıldı

Güncelleme:

PKK'nın gençlik örgütü Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi tarafından kaçırıldığı tespit edilen uzman çavuş E.K., dün gece saatlerinde serbest kaldı.

Şırnak'ta görevli 22 yaşındaki uzman çavuş E.K., yıllık iznini geçirdiği memleketi Elazığ'dan birliğine özel otomobiliyle giderken, PKK'nın gençlik örgütü Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyeleri tarafından kaçırıldıktan iki gün sonra serbest bırakıldı.

EN SON MOBESE'DE GÖRÜLMÜŞTÜ

Şırnak'taki Çakırsögüt Komando Tugay Komutanlığı'nda görevli uzman çavuş E.K., memleketi Elazığ'da yıllık iznini geçirdikten sonra önceki gün özel otomobiliyle birliğine gitmek üzere yola çıktı. Ancak ailesinin iki gün ulaşamadığı ve birliğine de gitmeyen uzman çavuşun otomobili en son Mardin'in Nusaybin İlçesi çıkışında mobese kameraları tarafından görüntülendiği belirlendi.

GECE SAATLERİNDE SERBEST KALDI

Güvenlik güçlerinin bölgede operasyon başlatmasının ardından YDG-H'liler tarafından kaçırıldığı belirtilen uzman çavuş dün gece serbest bırakıldı. Uzman çavuş E.K.'nin dün gece birliğine gittiği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Elazığ Şırnak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500

Yorumlar (31)

PKK:

AKILLI OLUN AKLINIZI ALIRIZ. BAKIN ISTESEK BIR GÜNDE YÜZLERCE ASKERINIZI ÖLDÜREBILIRIZ

16
96
yanıtYanıtla
ANTİ AKPKK:

ABİ LAMİ CİMİ YOK HER KİM Kİ AKP YE OY VERİYORSA BİLSİNKİ PKK YA APO YA OY VERİYORDUR ASLINDA NOKTA. . .

32
50
yanıtYanıtla
MustafaMobil-IOS:

Şehir yak , asker kaçır arkasından çözüm Süreci de.hükümeti Köşeye sıkıştır Adım atmasını sağla.mhp seni mumla arıyoruz.kahrolsun akpkk.dünün it sürüleri bu gün adam olmuş Şehre inmiş.yazıklar olsun

44
34
yanıtYanıtla
a:

pkk kökten silinmeli

53
21
yanıtYanıtla
hadiimobilWeb@haberler.com:

Yaziklar olsun pkk ye

34
19
yanıtYanıtla
esas ataturkcu:

Yurtsever Devrimci Gençlik. . . . . . solcularin kulandigi bir slogandir

44
4
yanıtYanıtla
KAHRAMAN 63:

ARKADAŞLAR NE KADAR DA ÇABUK DOLDURUŞA GELİYORSUNUZ KİM KİMİ ÖLDÜRÜYOR NASIL ÖLDÜRÜYOR HERKES BU ÜRKENİN EVLADI KÜRT TÜRK KARDEŞLİĞİNİ YAŞAYIN LÜTFEN KIŞKIRTMALARA GELMEYİN

40
7
yanıtYanıtla
mehmet:

İnş mhp yüzde 20 de oylar alırda Mecliste ülkenin sigortası olur.

28
13
yanıtYanıtla
karadenizmobilWeb@haberler.com:

Bak pkk hata yapiyorsun aklandim dedin sozunun arkasinda dur geriye donmeyelim hepimizin zarari olur bu gunleri cok arariz. Akp sizi akladi buna itiraz ettik pkk sozunu tutmaz dedik bizleri onyargili cikarin onemi yok yeterki sukunet olsun ve sozunuzu tutun

22
9
yanıtYanıtla
Aman DikkatmobilWeb@haberler.com:

PKK bu tutar da birakir da..vurur da vurulur da..keser de kesilirde..yakar da yakilir da..ne yapalim insan hayati çok ucuz çok..Nerdesin Habibullah..Biz yolumuzu çok sasirdik cok

12
15
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title