Haberler

Uşak'taki Muay Thai Seçmelerinde Çıkan Kavgada 3 Kişi Yaralandı

Güncelleme:

Uşak'ta düzenlenen Muay Thai seçmelerinde sporcular, antrenörler ve seyirciler kavga etti, yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

Uşak'ta düzenlenen Muay Thai seçmelerinde kavga çıktı. Atatürk Spor Salonu'nun savaş alanına döndüğü olaylar sırasında 3 kişi yaralanırken kavgaya karışan antrenör ve sporcular gözaltına alındı.

55 SPORCU KATILDI

Uşak'ı bölge birinciliğinde temsil edecek sporcuları belirlemek amacıyla Muay Thai İl Temsilciliği tarafından düzenlenen seçmelere 45 erkek ve 10 bayan sporcu katıldı. Çökelez Spor Kulübü ile Şampiyon Spor Kulübü arasındaki müsabakada gerginlik yaşandı. Çökelez Spor Kulübü antrenörleri iddiaya göre hakemlere küfredince ortalık bir anda karıştı.

KAVGAYA SEYİRCİLER DE KATILDI

Şampiyon Spor Kulübü'nun antrenörleri de küfüre tepki gösterince 2 kulübün teknik adamları tekme-tokat birbirine girdi. Salonda yaşanan kavgaya sporcular ve tribündeki seyirciler de karışınca, adeta meydan savaşı yaşandı. Tarafların sopa ve sandalyelerle birbirlerine acımasızca saldırdığı olayın büyümesi üzerine salona çok sayıda polis sevk edildi.

3 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Polis kavga eden grupları güçlükle ayırırken olay sırasında yumruk ve tekme darbeleriyle yaralanan 3 kişi ambulansla hastaneye götürüldü. Olaylara karışanlar, daha sonra polis tarafından gözaltına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken müsabakaların devam ettiği salona giriş ve çıkışlar yasakladı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mustafa Kemal Atatürk Uşak Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500

Yorumlar (26)

ali:

Muay Thai''yi de sandalye vurmanın serbest olduğunu bilmiyordum. Ulan ne ileri ülkeyiz devamlı bir şeyleri geliştirmeden edemiyoruz. Helal olsun

11
1
yanıtYanıtla
PLATONmobilWeb@haberler.com:

İnsanlar kopek gibi değilmi. Ellerini ve kollarını kullanarak aynı cinsler bir birlerine vuruyor canlarını acıtmak için ilginç

3
0
yanıtYanıtla
ramazan:

adamlar spor yapmaya gelmemısler bıcak satır tabanca ayıp ya nıyetlerı bellı adamların haberlerde bıle çökelez team a haksızlık edıyolar bızım anlımız acık kımın ne yapdıgı bellı

1
2
yanıtYanıtla
uşaklı:

2 kısıye 20 kısı dalmak adamlıksa sızın adamlıgına var ya ben.

2
0
yanıtYanıtla
sokaktaki vatandasmobilWeb@haberler.com:

Çökelezler siz nasıl dunya sampıyonunuzkı seyırceden dayak yiyirsunuz simdi sorarım size madem o kadar dünya şampıyonunuz var usakta un yapmıs sporcular atakan durmuş resul un karsına neden rakıp cıkaramıyotsunuz adamlar usakta mac yapmadan bölgeye gelıyolar Hadı sapıyonlar bunuda cevaplayın

0
2
yanıtYanıtla
-sivaslı:

Aga ringin içinde yapınca spor oluyor ringin dışında yapınca vahşet oluyor bende buna tutuluyorum.

2
0
yanıtYanıtla
agustomobilWeb@haberler.com:

Gang bang

1
1
yanıtYanıtla
HASAN:

BODRUMLULAR ERKEN BİÇER EKİNİ FELEĞE KURBAN MI GİTTİ BODRUM HAKİMİ. BÖYLE KAVGA HAREKETLERİ BOKS BUNA DAHİL SPOR MU OLUR ALLAH AŞKINA.

2
0
yanıtYanıtla
antranörlükleri iptal edilsin:

rakip hoca çekişmesinin sonucu

0
1
yanıtYanıtla
osmaniyeli:

BUYRUN MEYDAN MUHAREBESİNE, UŞAKLILAR ÇILDIRDI, UŞAAAAKKKK.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title