Haberler

Uşak'ın Yeni Valisi Yavuz, Siyasileri Ağırladı

Uşak Valisi Seddar Yavuz’un Uşak’ta göreve başlaması nedeniyle ziyaretler devam ediyor.

Uşak Valisi Seddar Yavuz'un Uşak'ta göreve başlaması nedeniyle ziyaretler devam ediyor.

Ak Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ve Mehmet Altay, Ak Parti İl Başkanı Basri Yıldırım ve İlçe Başkanı Mehmet Aslan ile birlikte Vali Seddar Yavuz'u makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Seddar Yavuz "Uşak ilimizin gelişmesi, kalkınması noktasında avantajlarımızı ve tüm imkanlarımızı kullanmak üzere çaba sarf edeceğiz. Meselelerin çözümü ve hizmetlerimize ilişkin projelerin üretilmesi konusunda milletvekillerimizle de irtibat halinde olacağız" dedi.

Bu bağlamda Vali Seddar Yavuz'a ziyarette bulunan diğer siyasi kuruluş temsilcisi olarak CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz ile CHP İl Başkanı Bülent Horasan, İlçe Başkanı Filiz Bilen ve Belediye Başkan Adayı Dr. Bülent Yazgan, Vali Seddar Yavuz'u makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Vali Seddar Yavuz, "İlimizin kalkınması ve gelişmesi noktasında milletvekillerimizle fikir alışverişinde bulunacağız" dedi.

Gruplar Vali Yavuz'a yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundular. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Aslan Mehmet Altay Ak Parti Uşak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title