Haberler

    Ünal Aysal Divan Kurulu'nda Bombaladı

    Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Divan Kurulu toplantısında ses getirecek bir konuşma yaptı.

    Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Divan Kurulu toplantısında sponsor müjdesi verirken TFF'yi de topa tuttu.

    Kulübün tavrının bugünden itibaren değişeceğini ifade eden Ünal Aysal, "Önemli projelerin gerçekleşmesi için gerekli genel kurul onayı kulübümüzün hem ufkunu genişletecek hem de 3 Temmuz 2011'den beri devamlı artan ve her gün biraz daha sertleşen Galatasaray düşmanlığından Galatasaray'ın daha fazla zarar görmeden direncini arttırmasını kolaylaştıracaktır." diye konuştu.

    SPONSOR MÜJDESİ

    Forma sponsoru sorununun çözüldüğünü açıklayan Aysal, "Kısa vadeli borçların arttığı yönündeki bilgiler doğru değildir. Denizbank ile yapılan anlaşmayla ödemelerimiz düzenli bir sürece girmiştir. Bu yıla mahsus yurt içi ve yurt dışı forma sponsorlukları ayrıldı. Bir hafta içinde açıklamayı umuyoruz. 2015-16 sezonundan itibaren de yabancı bir ortaklıkla beş yıllık sponsorluk çalışması konusunda önemli yol kat ettik." dedi

    "GALATASARAY GAZETESİ KURULACAK"

    Yeni atılımlar yapacaklarının altını çizen Aysal, "Bugün 17 Milyon kişilik bir izleyici zümresine ulaşmış olan Galatasaray Sosyal Medya portalımızın ticari bir yapıya dönüştüreceğiz. 30 milyon potansiyelimiz var. Galatasaray Gazetesi'ni kurma kararı aldık." ifadelerini kullandı.

    "ŞİKECİLİK VE IRKÇILIĞIN..."

    Türk sporunda derin bir ayrışma yaşandığını belirten Aysal, "Yediden yetmişe gönül verdiğimiz kulüplerimize, sporcularımıza , ülkemizin dünya sathında taşıdığı itibara yapacağımız en değerli katkı temiz ve etik bir spor çevresini yeniden inşa etmektir. Metin Oktayların, Süleyman Seba'ların, Lefter Küçükantonyadis'in aşıladığı barış ve kardeşlik ruhunu spor ailesinin kutsal emaneti olarak bir bayrak gibi taşımak, sadece geçmişe değil geleceğe de borcumuzdur." diye konuştu.

    Kulüp olarak yeni bir döneme girdiklerini belirten Aysal, "Bütün ahlaki ve evrensel sportif değerlerin hükümsüz kılındığı, şikeciliğin, ırkçılığın, sokak kabadayılığının normalleştirildiği bu yeni düzende, adaletsizlik, kayırmacılık ve TFF, TBF, TKF vs. gibi tarafsız kurumlar şapkasının altında gelişen zorbalık bir orman kanunu haline gelmiş bulunuyor. Ama artık bıçak kemiğe dayanmış durumda. Türk sporu bugün üzerine bulaşmış olan çamurdan acil olarak temizlenmek zorunda. Bu süreçte pasif kalmış olabiliriz ancak bugünden itibaren Türk sporunun damarlarındaki virüsleri temizlemek için mücadelemiz başlamıştır. Tüm kulüpleri de mücadelemize davet ediyoruz. Bir Aslanın dişlerini gördüğünüzde sakın ola size gülümsediğini zannetmeyin." dedi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Galatasaray Ünal Aysal Denizbank Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title