Haberler

Ümit Karan, Canlı Yayında Küfür Etti

Güncelleme:

Galatasaraylı eski futbolcu Ümit Karan, spor programında GS-TS maçını yorumlarken sinirlendi, "Benim halı saha takımım bu golü yese ağzına s..arım ya." dedi.

Galatasaraylı eski futbolcu Ümit Karan, Habertürk'te katıldığı programda geceye damga vurdu. Trabzonspor'un 3-0'lık Galatasaray galibiyetini yorumlayan Karan, yanlışlıkla küfürlü ifade kullandı.

Sarı-Kırmızılıların yediği ikinci golü anlatan genç yorumcu, "İkinci golü benim halı saha takımım yese takımımın ağzına s..arım ya. Ya ciddi ciddi söylüyorum yani. Sinirlerim, öyle gol mü olur?" şeklinde gafa imza attı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Trabzonspor Galatasaray Ümit Karan Habertürk Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500

Yorumlar (23)

Cengiz basalMobil-IOS:

Helal sana umit karan konus kocum

28
9
yanıtYanıtla
mezarlik bekcisi:

küfürsüz olmaz abi, , küfür türk gelenelerindendir, , , ?

21
9
yanıtYanıtla
ibrahim taskiranmobilWeb@haberler.com:

Az bile soylemis

27
2
yanıtYanıtla
MALATYALI:

VAY VAY VAY! BU ADAMI ZAMANINDA MİLLİ TAKIMDA OYNATTILAR YUHH BE!!!

15
13
yanıtYanıtla
GALATASARAYLI:

HER FUTBOLCUYU TAHSILLI( veya parmak basan) TAHSILSIZ EKRANA GETIRIRSENIZ OLACAGI BUDUR ZATEN

21
6
yanıtYanıtla
kral61Mobil-ANDROID:

Nasıl bir karakter in var yakisiyomu sana

17
8
yanıtYanıtla
duman sisMobil-ANDROID:

dogru söyleyeni 9 köyden kovarlar

16
4
yanıtYanıtla
Doğru demiş:

Senelerdir Halı saha takımımız var böyle bir gol yemedik arka direkte adam mangal yapıyor sanki dumandan yakşalan yok vur gol mis gibi :))

15
0
yanıtYanıtla
edep:

Yahu benim anlayamadığım şu, bir futbolcu değil küfür argo bir şey bile konuşsa, neredeyse öldürüp mezara koyacaklar, öylesine büyük hakaretler ve aşağılamalar yapıyorlar. Ama anlayamadığım bu tür ahlak dersi veren ve bu futbolcuyu yerden yere vuran da sözüm ona özgürlük bekçisi gibi savunulan ve argonun ve küfürün havalarda uçtuğu ve küfürü bir edebi eser gibi koruyan sosyal medya siteleri ve sözlük siteleri ve yazarları. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Sen önce kendi sitende küfürü, argoyu, aşağılamayı yasakla, edebinle yazdır sonra futbolcunun ettiği küfürü eleştirirsin.

8
5
yanıtYanıtla
Hasan:

Ulan sanki hepiniz sütten çıkmış ak kaşıksınız evinizde iş yerlerinizde dışarda arkadaş ortamında küfür etmiyosunuz. Hepiniz birar melaikesiniz demi. Saçma sapalak salak yorumlarınızı uzak tutun şu haberlerin altında. Ne var bunda adam oynanan kötü futbola tepkisini koyuyor . . .

8
3
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title