Haberler

Ümit Erdim Sevgilisi İçin Altı Ayda 25 Kilo Verdi.

Güncelleme:

Son olarak 90'lar dizisinde rol alan sempatik oyuncu Ümit Erdim, 6 ayda 25 kilo vererek fazla kilolarından kurtuldu. Handan Nerdem ile ciddi bir ilişki yaşayan Ümit Erdim, sevgilisi için 25 kilo verdi.

Son olarak 90'lar dizisinde rol alan sempatik oyuncu Ümit Erdim, yıllardır aşırı kilolarıyla mücadele ediyordu. Genç oyuncu verdiği kilolar sayesinde kavuştuğu görüntüsüyle görenleri hayretede düşürdü. Yıllardır fazla kilolarından kurtulmaya çalışan Ümit Erdim, şov dünyasının yeni zayıflama yöntemi crossfit yapmaya başladı. Crossfit sporu sayesinde fazla kilolarından kurtulan Ümit Erdim, bu sayede sayesinde 6 ayda 25 kilodan kurtuldu. Kilo vermeye devam eden ve yeni halinden oldukça memnun görünen Ümit Erdim, hocası Erinç Taşdemir'le aksatmadan fonksiyonel hareketlerden oluşan ve yüksek yoğunlukta yapılan antrenmanları sürekli değişen crossfit sporuna devam ediyor.

Güneş'in haberine göre oyuncu Ümit Erdim, Asuman Krause'yle evlilikten dönen beraberliğinin ardından şimdi de Handan Nerdem'le ciddi bir ilişki yaşıyor. Krause'yle beraberken kilolu haliyle dikkat çeken Ümit Erdim, güzelliğiyle beğeni toplayan sarışın sevgilisiyle ilişkisi başladığından beri ise Crossfit yöntemiyle tam 25 kilo verdi. Ümit Erdim, artık davetlerde sevgilisinin yanında gururla yürüyor.

ÜMİT ERDİM KİMDİR?

Tiyatro ve dizi oyuncusu olan Ümit Erdim,15 Haziran 1985 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlkokul ve ortaokuldan sonra, İzmit Atılım Anadolu Lisesi'ni bitirdi. Ümit Erdim 1998 - 2003 yılları arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında oynadı. 1997 yılında Böyle mi Olacaktı adlı dizide konuk oyuncu olarak başladığı sanat yaşamı Hayat Bilgisi, Gönül ve Selena adlı dizilerle devam etmiştir. Birçok dizide rol almıştır. Katıldığı Can Dostum adlı köpek eğitim yarışmasında birinci olan Ümit Erdim'in Mike adında bir köpeği vardır. İstanbul'da bir lokanta işletmektedir.

Ümit Erdim'in Oynadığı Diziler
Böyle mi Olacaktı? (Konuk) 2002
Hayat Bilgisi (Varmısın Arif) Kanal D - Show TV 2003 - 2006
Gönül (Cemali) Kanal D 2006
Selena (Zülfikar Yıldız) atv 2006 - 2009
Adanalı (Konuk) atv 2008 - 2009
Teyzanne (Damperli) Star TV 2009
benzemez kimse sana (TV programı) star TV 2012
Doksanlar atv 2013
Kapanmadan Kazan (Konuk) atv 2013
Şefim (Konuk) atv 2013
Doksanlar atv 2013

Ümit Erdim'in Sunduğu programlar
Pasaport
Adam Asmaca


Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Asuman Krause Ümit Erdim Kanal D Star Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title