Haberler

Ulusal Basın Karaisalı'yı Gezdi

Adana İl ve Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün davetlisi olarak Adana’ya gelen ulusal basın temsilcileri Karaisalı’nın turizm değerlerini gezdi.

Adana İl ve Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün davetlisi olarak Adana'ya gelen ulusal basın temsilcileri Karaisalı'nın turizm değerlerini gezdi.

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Adana İl Kültür ve Turizm İl Müdür Vekili Sabri Tari başkanlığında Karaisalı'ya gelen Adana İzcilik Kulübü Başkanı Ayhan Binboğa, Kültür ve Turizm Bakanlığı Basın Müşavirliğinden Neval Dişçioğlu, Sultan Kaya ve Nevin Tenk, Anadolu Ajansı'ndan Kültür ve Sanat Muhabiri Şenay Ünal, İhlas Haber Ajansı'ndan Kültür ve Sanat Muhabiri Sinan Uslu, Akşam Gazetesi'nden Kültür ve Sanat Muhabiri Betül Oğuz, Hürriyet Gazetesi'nden Kültür ve Sanat Muhabiri Umut Erdem, Star Gazetesi'nden Kültür ve Sanat Muhabiri Damla Peker, Yeni Şafak Gazetesi'nden Kültür ve Sanat Muhabiri Harun Karaburç, Türkiye Gazetesi'nden Kültür ve Sanat Muhabiri Damla Peker, Fox TV Muhabiri Gökhan Mısırlı, Yeni Akit Gazetesi Muhabiri Muhammet Erdoğan, 350 TV Muhabiri Sinan Tunç, En Son Haber Muhabiri Çağla Akgül, CNN Türk Muhabiri Pınar Çıtak Koygun ve kameraman Selim Türk, Turizmci Fatih Kara'ya Karaisalı'yı tanıttı.

Gelen heyete önce Kapıkaya Kanyonunu gezdirildi. Burada Karaisalı Belediye Başkan Yardımcıları Rifat Köroğlu ve Recep Ak tarafından kanyon hakkında bilgilendirme yapıldı. Başkan Saadettin Aslan, daha sonra Demirçit Köyünde konuklarına kahvaltı verdi. Burada Karaisalı'yı anlatan Aslan, ayrıca Kızıldağ Kitabı ile Kızıldağ 534. Güreş Fotoğraflarından oluşan albümü hediye etti.

Ünlü Alman (Varda) Köprüsünü de gezdiren Aslan, burada ulusal TV'lere röportaj vererek herkesi Karaisalı'yı görmeye davet etti.

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Yerköprü gezisinden sonra İlçe merkeziden konukları yolcu etti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anadolu Ajansı Sultan Kaya Karaisalı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title