Haberler

Ultra Traıl Koşuları Kapadokya'da Yapılacak

İstanbul / DHA 25-26 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek Kapadokya Ultra Trail koşuları 110 km, 62 km ve 33 km olmak üzere üç farklı mesafede katılımcılarına eşsiz bir koşu deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor.

İstanbul / DHA

25-26 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek Kapadokya Ultra Trail koşuları 110 km, 62 km ve 33 km olmak üzere üç farklı mesafede katılımcılarına eşsiz bir koşu deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor.

UNESCO Dünya Mirasları listesinde yer alan, doğal güzellikleri ve tarihi değerleri ile benzersiz Kapadokya yöresinin vadilerinde ve platolarında 20 ülkeden amatör ve profesyonel 200'den fazla kadın ve erkek koşu tutkununun mücadele edeceği koşular Ürgüp'ten başlayacak ve Kapadokya'nın vadilerinden geçecek. Zemi, Güvercinlik ve Aşk Vadileri başta olmak üzere bölgenin önde gelen turizm beldelerini çevreleyen doğal ve tarihi doku mücadeleye görsel bir zenginlik katacak.

Yarışmacılar karşılaşabilecekleri doğa koşullarında güvenli bir şekilde koşularına devam etmelerine olanak sağlayacak malzemeleri yanlarında taşıyarak hem kendileri hem de rakipleri ile mücadele edecek. The North Face Kapadokya Ultra Trail koşusuna katılan sporcuları 110 km boyunca inişli çıkışlı patikalarda toplam 3360 m'lik tırmanış bekliyor. Kapadokya Trail 60K parkuru (62 km) boyunca toplam tırmanış mesafesi 1860 m, Kapadokya Trail 30K koşusu (33 km) için ise 910 m olacak. 25 Ekim sabah erken saatlerde başlayacak mücadele boyunca sporcuların belirlenen zaman limitleri içerisinde parkur üzerindeki çeşitli kontrol noktalarından geçmesi gerekiyor. Özel olarak tasarlanan akıllı telefon uygulaması sayesinde, koşucuların parkurlarda geçtikleri istasyon bilgilerinin gerçek zamanlı olarak yarışma web sayfasından takip edilmesi de mümkün olacak.

Koşuları düzenleyen Argeus firması yetkililerinden organizasyon direktörü Aydın Ayhan Güney, Kapadokya ve çevresinin günümüzde Türkiye'nin önemli doğa sporları merkezlerinden birisi haline geldiğini belirterek, "Uluslararası spor organizasyonları yoluyla bölgede spor turizminin gelişeceğine inanıyoruz. Kapadokya Ultra Trail koşuları koşu tutkunları için yeni bir heyecan ve sınırlarını test etme imkanı sunacak. Güçlü firmaların desteği ve yerel sponsorların organizasyona sahip çıkmasının ilerleyen yıllarda katılımın artmasında etkili olacağı bir gerçek" sözleriyle organizasyonun turizm tanıtım misyonuna dikkat çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güvercinlik Kapadokya İstanbul Ürgüp Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title