Haberler

Ulan İstanbul Son Bölümde Aşk İtirafı + Yaren ile Carlos'tan Yeni Düet!

Güncelleme:

Ulan İstanbul dizisinin bu haftaki bölüme Derya ile Ferdi'nin romantik anları damga vurdu. İkili aşklarını tüm çıplaklığıyla itiraf ettiler ancak Ulan İstanbul yeni bölümdeki bu itiraf anı Derya'nın babasını kurtarma operasyonunu tehlikeye mi soktu? Yaren ile Carlos'un yeni bir şarkı ile de renklendirdiği Ulan İstanbul 11. bölümle ilgili detaylar haberin devamında ve Ulan İstanbul son bölüm internetten izleme linki haberin sonundadır.

Yaren - Carlos Yeni Düet: ben Hala Deliyim Ben Hala Sevdalı

Ulan İstanbul son bölümde Kandemir’in eski dostu olan Doğan, hapisten çıkar çıkmaz çeteye sürpriz bir ziyarette bulundu ve Kandemir ve ekibine çok büyük bir de iş getirdi. Eğer bu işi yapabilirlerse kaptanı hapishaneden hemen çıkarabileceklerdi.

Ulan İstanbul ekibinin bu sefer ki hedefi, ilaç firması sahibi Vahit Akça idi. Bu zengin işadamı, yasal olmayan yollarla yurt dışından aldığı ilaçları fakir insanların üzerinde deneyip, onları kobay olarak kullanmaktaydı. Amaçları işadamının kirli yüzünü ortaya çıkartıp büyük vurgunu gerçekleştirmekti. Ferdi, Ulan İstanbul son bölümde işadamının tek zaafı olan güzeller güzeli kızı Ada’nın peşine düşüp gönlünü fethetti. Genç kızı etkilemek için Karlos ve Yaren’i de işin içine dahil etti ki Karlos ve Yaren, Ada’nın evindeki partide sahneye çıktılar ve romantik bir şarkı söylediler.

Daha sonra firmanın içine sızmayı başaran Karlos’un bu sefer şansı yaver gitmedi ve kapana kısıldı. Yaren, sevdiği adamı kobay olmaktan kurtarmak için harekete geçti. Ferdi ile Ada’yı kıskanan Derya, daha fazla dayanamadı ve aşkını itiraf etti ama iş adamının kızı bu anı yakalamak üzereydi.

Ulan İstanbul dizisini internetten izlemek isteyenler için haberler.com olarak aşağıda full izleme full izleme linkini paylaştık.

(full dizi izle)


Ulan İstanbul11. Bölüm 1. Fragman:

Ulan İstanbul 11. bölüm 2. Fragman:

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Ulan İstanbul Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor?
500

Yorumlar (5)

chdvkgdbjmobilWeb@haberler.com:

Seni seviyom erkan

0
0
yanıtYanıtla
ilkaymobilWeb@haberler.com:

en guzel dizi bu ulan istanbul bi yana dunya bi yana resmen benim icin....

0
0
yanıtYanıtla
sedanur ayyıldız:

büyük aşk diye ben buna derim

0
0
yanıtYanıtla
esra:

bayılıyorum bu diziye

0
0
yanıtYanıtla
eda:

müthişşşşş

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title