Haberler

Ferdi'den İlan-ı Aşk!

Güncelleme:

Dün akşam yayımlana Ulan İstanbul 11. bölümee Ferdi'nin ilan-ı aşkı damga vurdu.

Ulan İstanbul 11. bölüm dün akşam Kanal D'de ekrana geldi ve son bölüme derya ile Ferdi'nin ilan-ı aşkı damga vurdu. Dizinin son bölümü internetten full izlemek için kullanabileceğiniz link, Ulan İstanbul fragmanları ve son bölümden merak ettikleriniz haberler.com'da. Yaren ile Carlos'un yeni bir düet ile sahne aldıkları (video aşağıda) Ulan İstanbul son bölümde Derya tüm açıklığıyla duygularını söyledi ve sonunda Ferdi de gerçek duygularını itiraf etti. Ancak bu romantik anın zamanlaması o kadar kötü oldu ki Dizinin 11. bölümde ekibin operasyonu tehlikeye girdi. Ulan İstanbul dizisinin son bölümüyle ilgili detaylar ve internetten izleme linki haberin devamındadır.

Yaren - Carlos Yeni Düet: ben Hala Deliyim Ben Hala Sevdalı

Ulan İstanbul son bölümde Kandemir’in eski dostu olan Doğan, hapisten çıkar çıkmaz çeteye sürpriz bir ziyarette bulundu ve Kandemir ve ekibine çok büyük bir de iş getirdi. Eğer bu işi yapabilirlerse kaptanı hapishaneden hemen çıkarabileceklerdi.

Ulan İstanbul ekibinin bu sefer ki hedefi, ilaç firması sahibi Vahit Akça idi. Bu zengin işadamı, yasal olmayan yollarla yurt dışından aldığı ilaçları fakir insanların üzerinde deneyip, onları kobay olarak kullanmaktaydı. Amaçları işadamının kirli yüzünü ortaya çıkartıp büyük vurgunu gerçekleştirmekti. Ferdi, Ulan İstanbul son bölümde işadamının tek zaafı olan güzeller güzeli kızı Ada’nın peşine düşüp gönlünü fethetti. Genç kızı etkilemek için Karlos ve Yaren’i de işin içine dahil etti ki Karlos ve Yaren, Ada’nın evindeki partide sahneye çıktılar ve romantik bir şarkı söylediler.

Daha sonra firmanın içine sızmayı başaran Karlos’un bu sefer şansı yaver gitmedi ve kapana kısıldı. Yaren, sevdiği adamı kobay olmaktan kurtarmak için harekete geçti. Ferdi ile Ada’yı kıskanan Derya, daha fazla dayanamadı ve aşkını itiraf etti ama iş adamının kızı bu anı yakalamak üzereydi.

Ulan İstanbul dizisini internetten izlemek isteyenler için haberler.com olarak aşağıda full izleme full izleme linkini paylaştık.

(full dizi izle)

Ulan İstanbul11. Bölüm 1. Fragman:

Ulan İstanbul 11. bölüm 2. Fragman:

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Ulan İstanbul Kanal D Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title