Haberler

Üç Adam Sunucularından İbrahim Parayı Acun'da Buldu

Güncelleme:

Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de yayınlanan 'Üç Adam' programıyla adından söz ettiren İbrahim Büyükayak köşeyi döndü.

Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de yayınlanan 'Üç Adam' programıyla adından söz ettiren İbrahim Büyükayak köşeyi döndü. 'Üç Adam' programının reytinglerinin artmasıyla iyi paralar kazanan İbrahim Büyükak kendine son model cip aldı.

SON MODEL CİP ALDI

İbrahim Büyükak, önceki gün kendisine son model bir cip aldı. Lise aşkı Nurdan Beşen'le mutlu bir beraberliği olan oyuncu, sevgilisinin fikrini almayı da ihmal etmedi.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Acun Ilıcalı Üç Adam Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir?
500

Yorumlar (37)

erol cabbar:

gençliği koyun yapan acun denilen gereksiz şahıs kendi kanalında koyunları yönetmeye devam edicek izleyin onlar zengin siz m. . a. . . l olmaya devam edin.

68
16
yanıtYanıtla
ercan:

şunların muhhabetı her unv. ögrenci evınde olan geyık muhhabeti. çok abartıyoz kım sanatçı kım oyuncu herkese haddınden fazla dger verıyoruz. zaten ulke olarak kalıte anlayışımız yok

42
1
yanıtYanıtla
geberiklipkkleşleri:

başta türkiyenin kanını emenler : 1 Bankalar. 2 Tv sektörü 3. Bugünün para köpeği sanatçıları 4 Siyasetlçiler ve diğerleri . Türkiye`ye en büyük hizmetleri yapıp ezilenler : 1 Maden, İnşaat vb. işçiler , 2 Çiftçi , 3 Mühendisler ve diğerleri . . .

39
2
yanıtYanıtla
corci:

kıskanmayın le corciler sizi

2
33
yanıtYanıtla
mossad ajanları medyada:

hepsi mossad için çalışan israil ajanıdır toplum ahlakını çürütmek için kendilerine verilmiş olan bir görev var bu görevi yapıp para kazanıyorlar şuan adalet olmuş olsa bu adamların hapse girmesi gerekiyor

31
3
yanıtYanıtla
başak:

alt dudak sarkık sanki yanaklarına erik koymuş gibi ben televizyona çıktı an kanal deyiştiriyorum 3 adam yanındaki 2 kişi olmasa sokakta görsem bakmam yüzüne ya ne komedyeni şapşal teki daha fazla çıkmasın televizyona rezil oluyor

28
6
yanıtYanıtla
hüsnü:

Hayırlı olsun. . Allah bizlere de bir alt modelini nasip etsin. . :)

32
2
yanıtYanıtla
acurdover:

bu bebe masum suc acurrda

32
1
yanıtYanıtla
hakan:

bu adamı izleyende bu adama güleninde aklından şaşarım gerçekten hiçmi adam kalamadıda bizim halkımız bu sünepelere kaldı

29
4
yanıtYanıtla
erhan:

bu adama suç bulmayın siz bunları izleyerek bunlar para kazandı reyting yaptı. sizin paralarınızla biniyorlar bu bir gerçek .

27
3
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title